Clamând propriile confuzii, Gușă pare să-l încurce pe Cristoiu cu madam Șoșoacă

Chiar dacă se erijează într-un personaj excesiv de informat, Cozmin Gușă doar bate câmpii. Dar nu asta-i problema arzătoare, ci faptul că e posibil să-l confunde pe Cristoiu cu antivaccinista Șoșoacă, ceea ce ar fi o știre în tabăra suveraniștilor.

Pe scurt, într-una dintre aiurările geopolitice pe care Gușă le scrie pe FB, afirmă că, în afară de el, mai sunt doar câțiva ziariști care au denunțat pandemia indusă cinic în scopuri geopolitice, iar unul dintre aceștia ar fi Ion Cristoiu.

Confuzie la pătrat. Cristoiu n-a denunțat nicio pandemie, nici măcar una indusă cinic în scopuri geopolitice, de vreme ce s-a vaccinat de trei ori împotriva noului coronavirus – chestiune deloc blamabilă, ba dimpotrivă. Să-l ridici pe Cristoiu la rang de contestatar-șef al nu știu cărei manipulări, indiferent ce perorează, e ridicol. Dacă Gușă se documenta cât de cât, afla că, încă de la începutul anului trecut, Cristoiu a declarat: M-am vaccinat de trei ori, şi printre primii. Booster-ul l-am făcut în septembrie. Sunt de o rigoare, merg şi pe stradă cu masca. La birou stau cu masca. Nu mă duc la discotecă. Nu m-am dus în aglomeraţie şi nici la restaurant.

Nu exclud însă nici ipoteza că Gușă a scris Ion Cristoiu pe FB, deși s-a gândit la madam Șoșoacă, mai ales că între cei doi nu chiar așa o mare diferență. Sau nu?

Citește și:

Un comentariu la „Clamând propriile confuzii, Gușă pare să-l încurce pe Cristoiu cu madam Șoșoacă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.