Cătălin Voicu sau viaţa ca o pradă

Istodor i-a luat un interviu senatorului Cătălin Voicu. La mititica.

Nu mă băgam, dar titratul nostru senator a zis câteceva şi despre ziarişti. „Aşa e presa (declara Voicu). De asta nu e încredere între oameni. De asta sânteţi analfabeţi şi respectaţi circul.”

N-am ce face, trebuie să-mi apăr tagma de „analfabeţi”, chiar dacă nu dispun de pârghiile senatorului. Aşa că postez şi eu câteva dintre vorbele de duh împărtăşite lui Istodor de către interlocutorul său . Sunt sigur că posteritatea îmi va mulţumi fiindcă nu l-am lăsat pe intelectualul Cătalin Voicu chiar să măture pe jos cu ziariştii.

Cătălin Voicu
: „(…) Un fir de păr nu am clintit. Alţii vrea să mă chelească. De ce să mă chelească? (…)Ajut la oameni. Atâta e misiunea mea pe Pămînt, să ajut la oameni. (…) O să ciocnesc şi eu un ou în numele Reînvierii. (…)Poate am fost prins într-un asemenea moment, nu neg, se mai rătăcesc oamenii, are oamenii şi o trufie de asta, nu neg. (…) De ce să fiu un cîrnat? Am doctorat, am facultăţi, sînt un om respectabil”.

2 comentarii la „Cătălin Voicu sau viaţa ca o pradă”

  1. Ce agramat jalnic…:)
    Ce doctorat are cand el face dezacorduri gramaticale? Doctorat in parlitul porcilor sau in curatatul matelor de porc???
    Chiar esti un carnat „domnule” Catalin VOICU!!! Si inca unul cat se poate de mirositor…Urat mirositor!
    Sper sa stai mult la racoare, pentru ca se anunta calduri mari „afara”!
    Enjoy!

  2. man…eu bag seama ca astia-si fac planul la militie sa dea bine cand imprumuta bani…l-au gasit pe amaratul scapat din lesa si-l dau la ziar ca sa vedem cat de bine merge treaba…un baiat ridicol uitat de stapan la mititica…saraca patria mea ce copii are…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.