Catalogată drept analfabetă, Viorica Dăncilă crede că ar fi fost defăimată

După ce a fost huiduită la Constanţa, Viorica Dăncilă ar vrea o lege care să interzică defăimarea.

La Pavilionul Expozițional din Constanța, unde urma să aibă loc loc întâlnirea liderilor PSD cu pensionarii constănțeni. Dăncilă a fost întâmpinată de mai mulţi protestatari care au scandat: ”Analfabeta” și ”Fără pensii speciale”.

Ulterior, tot ieri, premierul a spus că protestatarii, care au scandat „analfabeta”, ar fi sunt aceleași 7-8 persoane care merg la evenimentele din şară organizate de PSD.

Totodată, Viorica Dăncilă are speranţa ca Parlamentul să adopte o lege în care să oprească calomnia și defăimarea. Aşadar, în opinia premierului, dacă s-a strigat: „Analfabeta”, ar fi vorba despre defăimare.

Bine ar fi însă ca minţile alea sprintene din PSD să-i explice doamnei că poate nu-i vorba neaparat despre blamare, ci n-ar fi exclus ca protestatarii să fi dat vreun un diagnostic.

Viorica Dăncilă: Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie și pe urmă să se vorbească astfel despre Guvern. Cred că la un moment dat ar trebui legitimați. Acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractor, pentru ce infractor?(…) Dacă aș fi eu parlamentar, aș iniția eu un astfel de proiect. Sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ în care să oprească calomnia și defăimarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.