Ce a mai prezis Nostradamus: Vadim se mută la Palatul Cotroceni. Dacă nu, am îmbulinat-o

Săracul Nostradamus! Toţi trag de el ca de gumilastic. Ultimul pe listă, Vadim Tudor, europarlamentarul care merge toată ziulica la ghicitore ca să afle din vreme când va conduce România. E limpede însă că distinsele doamne licenţiate în bobi nu-l mai satisfac pe alesul între aleşii neamului, aşa că el caută senzaţii ceva mai tari.

„Nostradamus a prezis venirea la Putere a Tribunului Vadim”, titra liderul PRM în propriul ziar,  surprinzându-ne din nou.

Însă nu-i nici chiar aşa simplu, chiar dacă a zis-o autorul celebrelor catrene. „Toţi credincioşii  – îndeamnă «Tricolorul» -, indiferent de religie, trebuie să ajute, în felul lor, pe stradă, la vot sau pe alte căi pentru îndeplinirea prezicerii nostradamiene, care este dumnezeiască. Cei care vor proceda altfel fac un păcat, o crimă la adresa ţării şi a locuitorilor ei. Şi dacă forţele răului, totuşi, vor învinge, atunci s-a încălcat o poruncă divină şi nu avem dreptul să ne plângem de cele ce vor urma”.

Aţi înţeles, sper. Curat profeţie, dar tot noi, pulimea, trebuie să nu punem umărul, să-l alegem – adică, altfel vom sfârşii în flăcările iadului ca nişte trădători de ţară.

2 comentarii la „Ce a mai prezis Nostradamus: Vadim se mută la Palatul Cotroceni. Dacă nu, am îmbulinat-o”

  1. dilit, diliamn, dileala fara sperantze de vindecare. pe astia ii avem, cu ei defilam. uraaaaaa si la gara!

  2. Noi am trimis un dilimache in Parlamentul Europei? Cum se putea asa ceva? Rusine, rusine, rusine, de trei ori rusine, cotoiule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.