Cine consideră că Dragnea trebuie să intre la puşcărie ar avea «tendinţe sângeroase» VIDEO

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui, se face că nu pricepe de ce există opoziţie în legătură cu amnistia şi graţierea. În opinia lui Buzatu, cetăţeni care „au greşit” trebuie iertaţi din când în când. Nu cred că trebuie să vă mai spun că întâiul scutit de pedeapsă al ţării ar fi Liviu Dragnea, liderul PSD.

După Buzatu, evidenţa trebuie exilată în eternitate. Însă dacă, totuşi, unii văd ce se petrece cu adevărat, ei sunt catlogaţi drept oameni cu „tendinţe sângeroase”.

„Problema unei amnistii nu văd de ce chinuie atât de mult, atâta lumea. În orice stat, ca urmare a faptului că apare un curent că anumiţi cetăţeni care au greşit şi care sunt conştienţi că au greşit, statul acordă clemenţa sa…. Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie, fiind însuşită de o parte mare a opoziţiei care vede o metodă de a câştiga alegerile, altfel nu sunt în stare să propună nimic…”, susţinea Dumitru Buzatu.

Şi ar mai fi o problemă, Dragnea nu a dat niciodată vreun semn că ar fi conştient de faptul că a greşit, ba dimpotrivă. Chiar spune că e un nevinovat nedreptăţit de „statul paralel”. Şi, după cum Aşa că e în stare să dea cu fundul în sus o ţară întreagă, indiferent de consecinţe, doar ca să scape de puşcărie. Atenţie!, este vorba doar despre puşcărie, pentru că fabuloasa avere, pe care Dragnea nu o recunoaşte însă, nu intră, deocamdată, în discuţie.

Un comentariu la „Cine consideră că Dragnea trebuie să intre la puşcărie ar avea «tendinţe sângeroase» VIDEO”

  1. ASTIA CRETINII DIN ASA ZISA OPOZITIE CARE DE FAPT SANT INAMICII DIRECTI AI LUI DRAGNEA,AU INPRESIA CA VOR CASTIGA VREODATA CEVA,HA,HA IN VISELE LOR CINE DRACU ALEGE NISTE INPOTENTI CARE NICIODATA NU AU PROPUS NIMIC PT. TARA ASTA,NIMIC DOAR HARTUIREA VESNICA A LUI DRAGNEA,CAND VA PLECA DRAGNEA VA FI ALTUL VE-TI VEDEA DAR EI INPOTENTII NU VOR CASTIGA NICIODATA VOTURILE ROMANILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.