Ciolacu i-a dat interzis lui Dragnea în PSD, dar şi lui Năstase. Pe vremuri, Daddy se lăuda cu varianta de rezervă

Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD, susține că Liviu Dragnea nu se va mai întoarce în acest partid. El invocă atât statutul PSD, cât şi faptul că, acum, drumul formaţiunii politice pe care o conduce este cu totul și cu totul altul. Mai mult, Ciolacu nu-l vede nici pe Adrian Năstase pe viitoarele liste ale partidului, chiar şi după ridicarea interdicţilor fostului premier de a candida, survenite în urma celor două condamnări.

Întrebat, în cadrul unui interviu pe care Marcel Ciolacu l-a oferit C4Media, dacă Dragnea va mai fi membru PSD, liderul acestui partid a spus: Este foarte puțin probabil, știți și dumneavoastră, știu și eu. Presupun că… N-am auzit o astfel de intenție (revenirea lui Dragnea în PSD -n.m.), momentan cunoaștem situația… În momentul acesta nu există această posibilitate… Nu există această posibilitate statutară...

Declaraţia lui Ciolacu legată de Dragnea ori de Năstase nu-i vreo surpriză. Şi nici faptul că baronii PSD, deşi promiteau că-l apără pe Daddy cu piepturile lor goale, dacă va fi băgat la puşcărie, tac şi probabil că vor tăcea mâlc. Chiar şi sigisbeul Codrin Ştefănescu e mut după interviul lui Ciolacu, în pofida faptului că i-a jurat credinţă veşnică fostului lider al PSD de câte ori s-a dus la vorbitor. Dar şi Sputnik, vocea propagandei ruse, se face că plouă. N-o fi primit încă undă verde de la Moscova ca să comenteze afirmaţia lui Ciolacu, deşi, până mai ieri, agenţia de presă rusă se comporta precum o filială PSD. A PSDragnea, mai precis.

Pe vremea în care inteligentul Dragnea era la butoane, a slobozit perla: Am variantă de rezervă decât dacă voi fi omorât. Aşa că aştept cu mare interes să vad care ar fi varianta B a celui distanţat momentan la Rahova. Şi, eventual, C ori D.

UPDATE: 18 martie / La o zi de la apariţia interviului dat de actualul lider al PSD, Codrin Ştefănescu reacţionează, afirmând – sanchi (balamale)! – că el n-a luat imediat atitudine pentru că aştepta o ripostă din partea conducerii PSD – care nu a venit, după cum anticipam. Aşa că azi, pe pagina sa de Facebook, Ştefănescu îi înjură pe Ciolacu, Grindeanu, Dâncu și Stănescu, promiţând că o să le arate el, după procedeul: Luaţi-i de pe mine că-i omor! Între timp, şi propaganda rusă a primit oarece undă verde, în sensul că Sputnik a consemnat doar postarea lui Codrin Ştefănescu legată de interviul lui Ciolacu.

3 comentarii la „Ciolacu i-a dat interzis lui Dragnea în PSD, dar şi lui Năstase. Pe vremuri, Daddy se lăuda cu varianta de rezervă”

  1. Livius Teleormanicus si Marcelus Biouzeos sau in incredere se ascunde tradarea.

  2. Ciolacu, despre sumele uriașe plătite de PSD din subvenția de la stat pentru închirierea de avioane private, cheltuite de Dragnea: Mă iertați, nu știam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.