În nerozia ei, madam Şoşoacă se dă drept teroristă unică în Parlament

După ce Florin Cîțu a spus că acțiunile celor care duc campanii împotriva măștii și a vaccinării sunt similare cu cele ale unor teroriști, Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a declarat unica senatoare teroristă din Parlamentul României. Aşa că, dacă vreun alt parlamentar cu frisoane ar dori şi el să ne terorizeze, n-o mai poate face pentru că a cumpărat Şoşoacă franciza.

Ieri, premierul Cîțu i-a atacat dur pe iniţiatorii campaniilor împotriva măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, afirmând că acțiunile lor sunt similare cu cele ale unor teroriști. Este vorba despre coronascepticii care denunţă portul măștii în spații publice, distanțarea sau vaccinarea.

Cîţu compară acţiunile celor care strigă „Jos masca” cu ale unor teroriști

Cîţu nu a rostit niciun nume. Însă, băşicată de afirmaţia premierului, amazoana aflată în luptă de multă vreme cu masca, distanţarea şi vaccinul, a ţinut cu tot dinadinsul să ne anunţe că ea se declară unicul senator terorist din Parlamentul României. Cel puţin asta reiese dintr-o declaraţie politică, soră cu delirul incontinent, postată de Şoşoacă pe pagina ei de Facebook, ca să pricepem odată pentru totdeauna că şi prostia are liderii ei.

Cum era de aşteptat, Sputnik, vocea propagandei ruse, îi dedică o ditamia oda madamei Şoşoacă fiindcă se dă drept teroristă unică, dar şi altor negaţionişti, toţi interpreţii ariei indignării în urma declaraţiei premierului.

2 comentarii la „În nerozia ei, madam Şoşoacă se dă drept teroristă unică în Parlament”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.