Ciutacu şi Dumitrescu se văită că sunt cenzuraţi. Fals: nu sunt cenzuraţi, ci amendaţi, ceea ce-i cu totul altceva

Victor Ciutacu îi înfierează cu mânie proletară pe cenzorii ridicoli de la CNA, aşa cum îi numeşte el. Numai că primitivul teleast de la RTV dezinformează şi când respiră. CNA nu l-a cenzurat, ci l-a  amendat, ceea ce-i cu totul altceva. A cenzura înseamnă a interzice, nu a sancţiona cu o amendă grave derapaje.  

Şi Răzvan Dumitrescu de la Antena3, un maestru al emisiunilor tendenţioase despre pandemie şi vaccinare se vaită, tot pe FB, că a fost amendat de CNA, iar propaganda rusă, solidară, îl boceşte de zor, sub titlul bombastic: Șocant: Răzvan Dumitrescu denunță în termeni duri cenzura din România.

Emisiunile lui Ciutacu şi ale lui Dumitrescu nu sunt cenzurate de nimeni, indiferent de inepţiile debitate. Ba chiar vor continua, difuzând aiurării precum cele debitate de madam Şoşoacă, Dan Puric ori Dana Budeanu, iar infecţia propagată de ei e la fel de periculoasă precum cea răspândită de un virus. Nu degeaba spunea viceamiralul Henrique Gouveia e Melo, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, legat de situaţia tragică din România: Câți oameni mai trebuie să moară ca să înțelegeți că sunteți într-un război?

În rest, poate că într-o zi vom vorbi despre cenzura ignoranţei. A ignoranţei de care se foloseşte Ciutacu şi Dumitrescu pentru o nenorocită de audienţă.

Citeşte şi:

4 comentarii la „Ciutacu şi Dumitrescu se văită că sunt cenzuraţi. Fals: nu sunt cenzuraţi, ci amendaţi, ceea ce-i cu totul altceva”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.