Gabriela Firea, scoasă din ultimul sondaj al PSD sau de ce viitorul ei la vârful partidului nu prea sună bine

Viitorul Gabrielei Firea la vârful PSD nu prea sună bine de vreme ce ea, prim-vicepreşedintele respectivului partid, nu mai apare în cel mai recent sondaj comandat de PSD institutului Avangarde.

Ciudat! În septembrie, într-un alt sondaj de opinie, comandat la Avangarde tot de PSD, Firea era cotată printre politicienii cu mare cotă de încredere. Iar anul trecut, acelaşi Avangarde arăta că 24% dintre români ar avea o părere bună despre Firea.  

Mai trebuie spus că, după ce a pierdut primăria, Firea l-a acuzat de trădare pe Marius Pieleanu – cel care conduce Avangarde şi este considerat omul de casă al PSD – din motive de exit-poll. Acum, dacă între ea şi partid chiar pluteşte o criză afectivă, nu-i exclusă o dispută Firea – Ciolacu pe motiv că încrederea de care s-ar bucura prim-vicepreşedintele în faţa electoratului e ignorată de partid.

În rest, da, neincluderea în previziuni, adică în sondaje de opinie, duce la o avanpremieră a nemulţumirii. La nemulţumirea Gabrielei Firea mă refeream, fireşte.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Gabriela Firea, scoasă din ultimul sondaj al PSD sau de ce viitorul ei la vârful partidului nu prea sună bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.