Convertită la neghiobie infatuată, Dana Budeanu se crede pâinea cea de toate zilele

După ce s-a prins – cu greu, adevărat – că textele ei puerile în care înfierează cu mânie proletară vaccinarea ori îi jigneşte crunt pe cei care vor să se vaccineze împotriva noului coronavirus, catalogându-i drept săraci, n-au efect, Dana Budeanu a schimbat tactica. Mai nou, vrea să convingă apelând la scripturi.

Crezându-se trimisa cerului, Budeanu n-a găsit ceva mai bun decât să parafrazeze Tatăl nostru (Rugăciune Domnească), aşa că pe pagina ei de Facebook a apărut sloganul: Dana voastră cea de toate zilele. Ridicolul e fără margini, iar de umor nici nu poate fi vorba, chiar dacă ea se crede vreo pâinişoară, frântă ori nu, pentru fanii ei. Nu ştiu dacă influenţăra invectivă, care n-a avut niciodată acces la ironie, oprindu-se doar la insultă, ştie ceva despre Apostolul Pavel şi epistolele sale, dar, tot ca să întărească lauda de sine, ea a postat şi: Dacă Dănuţa nu e, nimic nu e! (virgula îmi aparţine), fiindcă a aflat, probabil – doar reclama-i sufletul comerţului.

Până acum, Budeanu s-a manifestat drept o contestatară a evidenţei, una care înţelege perfect tot ceea ce nu există. Aşa că, aştept cu interes să văd, după aberaţii precum – fără mine, nimic n-ar fi, ce efect vor mai avea tiribombele ei coronasceptice, dar, mai ales, cum vor fi promovate în continuare de RTV, Antena3 sau propagnda rusă, prietenii ştiu de ce.

În rest, e de notorietate, nerozia-i o maladie care nu iartă, ba chiar nu poate fi eradicată cu niciun vaccin. Amin.

UPDATE: Ieri, Dana Budeanu debita în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena3 cunoscutele ei prostii incomensurabile despre vaccinare, iar cel din urmă îi sorbea vorbele de parcă avea în faţă vreo mare expertă, nu o habarnistă consacrată. Culme ironiei însă, la scurt timp după ce Budeanu a lehăit emfatic în emisiunea lui Dumitrescu, DCNews, portal de ştiri apropiat de PSD, fondat de acelaşi Dumitrescu şi de Bogdan Chirieac, titra, referitor la prestaţia lamentabilă a invitatei lui Răzvan Dumitrescu de la Antena3: Dana Budeanu, fractură de logică despre vaccinare…, iar articolul cu acest titlu arăta, încă de la început, că Budeanu se erijează în expert în pandemie.

3 comentarii la „Convertită la neghiobie infatuată, Dana Budeanu se crede pâinea cea de toate zilele”

  1. Cea mai toxica individa din peisajul tv romanesc, un tomberon. Frustrare, rautate, prostie. Livreaza mizerie din plin pentru telviziunile lui Gita si Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.