Alinei Mungiu-Pippidi poţi să-i fluturi şi-un tramvai, că tot despre „nevinovatul“ domn Dragnea va vorbi la tv

Ionuţ Cristache, pe departe cel mai prost realizator tv din România, însă unul plătit regeşte din bani publici, a invitat-o la TVR pe eterna şi fascinanta Alina Mungiu-Pippidi. Cea din urmă s-a întors pe meleaguri româneşti ca să ne mai împărtăşească câte ceva din amatorismul ei proverbial.

Aşadar, după ce între cei doi începe o lehăială despre SRI şi statul paralel, discuţia alunecă spre Dan Barna, după care, deja anticipam, Mungiu-Pippidi sugerează, hodoronc-tronc, că Liviu Dragnea nu prea avea ce căuta în puşcărie. La Dragnea, spunea invitata lui Cristache, tam-tam-ul a fost pentru aproape nimicun nimc foarte vechi, iar dosarul Tel Drum, zicea tot doamna, s-a clasat (din câte ştiu eu, nu).

Şi dacă tot a venit vorba, despre Dragnea, trebuiau pomeniţi şi prietenii, pentru că realizatorul TVR şi invitata să aibă sentimentul datoriei împlinite. Mă refer la Claudiu Manda, acum europarlamentar, soţul Olguţei Vasilescu, cel care, sugera Mungiu-Pippidi în emisiunea lui Cristache, ar fi fost hărţuit de DNA şi trimis în judecată. Acuzaţia e legată de faptul că Manda ar fi intervenit pe lângă șeful Agenției de Plăți Dolj pentru a renunța la recuperarea unor sume de bani date ca ajutoare sociale necuvenite.

Şi iată cum Alina Mungiu-Pippidi nu-l poate uita pe Liviu Dragnea (marea ei febleţe – politică, fireşte) fost stăpân absolut peste mişcările banilor de la buget, foarte îndrăgiţi de amatorii de consultanţă.

În rest, da, nimic nu se calcă mai uşor decât principiile.

2 comentarii la „Alinei Mungiu-Pippidi poţi să-i fluturi şi-un tramvai, că tot despre „nevinovatul“ domn Dragnea va vorbi la tv”

  1. Tot o sososoca, dar trimisa ceva mai mult la scoala ce nu ia folosit la nimic. La batranete o macina tot frustrarile scapate din lat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.