Convingerile europarlamentarei Carmen Avram au demisionat subit sau lepădarea de Dragnea

Nu cu multă vreme în urmă, Carmen Avram era un depozit de admiraţie pentru Liviu Dragnea. Avea şi motive atunci – numele ei ocupa poziţia a doua pe lista candidaţilor PSD pentru europarlamentare. Cu acceptul lui Daddy, fireşte.

De altfel, Avram a fost prima care, la 21 mai 2019, anunţa, plină de avânt revoluţionar: …duminică seara Liviu Dragnea va anunța că va candida din partea PSD la prezidențiale și din punctul meu de vedere este și normal să fie așa… N-a fost să fie aşa fiindcă  judecătorii dosarului angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman au hotărât că fostul lider PSD trebuie să se distanţeze o perioadă la Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai 2019, motiv pentru care Dragnea a fost nevoit să-şi cam schimbe planurile.

Însă iată că acum şi Avram şi-a schimbat convingerile. Ba chiar s-a sucit cu 180 de grade, sugerând că PSD a depăşit problemele de imagine din epoca Dragnea. Ca să vezi tărăşenie.

…PSD nu mai este partidul din anii 2017-2018, căruia să i se impute diverse păcate. UE a înţeles că situaţia nu era chiar atât de gravă cu PSD ca partid în sine. A fost vorba de nişte lideri asupra cărora planau acuzaţii… declara Carmen Avram pentru news.ro, după ce a fost întrebată cum au reacţionat liderii europeni la formarea coaliţiei PNL-PSD.

În rest, da, aţi înţeles bine, convingerile de mai ieri ale fostei realizatoare tv de la Antena3, în prezent europarlamentară, au demisionat. Una câte una.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Convingerile europarlamentarei Carmen Avram au demisionat subit sau lepădarea de Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.