Copy-paste de la Kremlin: Madam Şoşoacă o atacă în Parlament pe Ursula von der Leyen, afirmând că şefa CE merge la vizionat de cadavre

Madam Şoşoacă se întoarce şi îi atacă în Parlament pe premierul Nicolae Ciucă, pe Marcel Ciolacu, liderul PSD şi şef al Camerei, şi pe Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, cu bătaie însă spre Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.  

Aşadar, Diana Iovanovici-Şoşoacă îi înfiera ieri cu mânie proletară pe cei trei demnitari români fiindcă au mers în Ucraina pentru a se întâlni cu preşedintele Volodimir Zelenski, dar şi cu premierul Denis Șmihal ori cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme, doar pentru a crea o perdea de fum. Atacul frontal al senatoarei era îndreptat, de fapt, spre președinta Comisiei Europene, despre care spunea că şi ea merge în Ucraina la vizionat de cadavre puse în saci de plastic, care o aşteptau de cinci zile fără să intre în putrefacţie… Pe scurt, Şoşoacă insinua că atrocităţile şi crimele de război din Ucraina puse de comunitatea internaţională pe seama armatei ruse, ar fi de fapt o înscenare a regimului de la Kiev, aprobată tacit de UE. Ce i-ar mai fi plăcut lui Putin s-o audă, dar precis e prea ocupat cu invazia.

După cum ştiţi, Rusia neagă atrocitățile din orașul ucrainean Bucea (dar nu doar de acolo), unde sute de civili au fost uciși și aruncați în gropi comune, iar presa controlată de Kremlin transmite că imaginile cu civili ucraineni ucişi pe străzi ori aruncaţi în gropi comune sunt falsuri şi înscenări. Ba, mai mult, spun ruşii, naziștii ucraineni ar fi fost cei care au ucis oameni, nu soldaţii ruşi, iar crimele ar fi fost planificate de Marea Britanie. Cred că şi foştii propagandişti ai URSS puteau inventa ceva mai credibil. Verosimil ori nu, pentru Şoşoacă nu contează fiindcă de la răsărit îi vine lumina călăuzitoare, motiv pentru care iese din nou în întâmpinarea Moscovei, chiar de sub cupola Parlamentului României, sugerând că şi von der Leyen ar fi complice la mistificarea pe care Moscova o aruncă pe umerii Kievului – fără nicio dovadă, fireşte. Vă mai reamintesc, presa rusă scrie că ucrainenii sunt cei care au ucis sutele de civili găsiți morți la Bucea, iar pentru a ascunde urmele acestei crime, Kievul a solicitat ajutorul unor jandarmi francezi. În realitate, francezii vin în Ucraina pentru constatarea și culegerea de probe ale crimelor de război de care sunt acuzaţi ruşii.

Revenind la madam Şoşoacă, ieri, în Parlament, ea a făcut copy-paste peste acest aberant mesaj al Moscovei. Adevărat, adăuga un strop şi de la ea, din puţul gândirii, iar pe jandarmii francezi i-a înlocuit cu Ursula von der Leyen şi hop cu declaraţia politică din data de 27.04. 2022. Declaraţie care, ce coincidenţă!, se pupă perfect cam cu toate versiunile Rusiei.

Şi iată că, agâţându-se hodoronc-tronc de o vizită a Ursulei von der Leyen în Ucraina de la începutul lunii aprilie, Şoşoacă reia mult trâmbiţatul şi absurd mesaj al Kremlinului care clamează că atrocităţile şi crimele comise în regiunea Kiev, de pildă, sunt o înscenare a ucrainenilor. Mai mult, ca şi Kremlinul, Şoşoacă încearcă să discrediteze orice inițiativă internațională de a cerceta şi lămuri cine se face responsabil de crimele din Ucraina, afirmând cinic în Parlamentul României: (cadavrele -n.m.) o aşteptau de cinci zile (pe Ursula von der Leyen -n.m.) fără să intre în putrefacţie.

În rest, da, poate că a avut dreptate Şoşoacă, chiar exact în urmă cu un an, atunci când a spus: sunt mai mult decât Marine Le Pen.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Copy-paste de la Kremlin: Madam Şoşoacă o atacă în Parlament pe Ursula von der Leyen, afirmând că şefa CE merge la vizionat de cadavre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.