Cornel Nistorescu îl atacă frontal pe Victor Rebengiuc fiindcă a spus că PSD poate distruge România

În conştincioasa sa vigilenţă, Cornel Nistorescu a descoperit încă un posibil duşman al Românie. Este vorba despre Victor Rebengiuc, pe care l-a înfierat cu mânie proletară, după ce actorul a spus, la RFI: Menținerea la Putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări.

Respectiva declaraţie l-a făcut pe Nistorescu să trântească articolul Cine distruge România‎?, din care aflăm – nici mai mult, nici mai puţin – decât faptul că Rebengiuc se dă artist cu destinul României!

Dacă mă iau după Nistorescu, cine critică PSD este duşmanul ţării‎. Şi presa comunistă, în care Nistorescu a lucrat cu abnegaţie şi dăruire, îi cataloga pe toţi cei care aveau curajul să fluiere în biserică dept duşmani ai poporului. Cred că de acolo i se trage, chiar dacă au trecut vreo 30 de ani din 1989.

Cornel Nistorescu, în articolul Cine distruge România‎?, publicat în Cotidianul: De unde știe Victor Rebengiuc că menținerea PSD-ului la putere este garanția sigură a distrugerii acestei țări? De la socrul său? De la Gabriel Liiceanu sau de la Patapievici? De la primarul Chirică de la Iași pe care l-a tămîiat inutil? (…) Problema noastră este dacă strigătul propagandistic al actorului este adevărat sau nu. Sau dacă el sperie lumea de dragul lui Iohannis.

După cum se poartă, Victor Rebengiuc susține partida străinătății. Poate chiar face parte din ea. Asta ar explica de ce el este atît de sigur că distrugerea României vine de la PSD. Și dacă vine de la ceilalți? De la adversarii PSD? De la adversarii PSD? Adică de la ai săi? (…) punerea prestigiului său actoricesc în slujba unei cauze politice din care nu pricepe mai nimic mă îngrozește! Joacă, domnule Rebengiuc, joacă pînă obosești, dar nu te da artist cu destinul României!‎ Ai putea să greșești!

Rar am auzit o gogomănie precum: se dă artist artistul cu destinul Românei. Inteligenţă nedezvoltată, deh! În rest, tovarăşe Nistorescu, succes în continuare! Pupă-i în bot şi papă tot. Ca pe vremuri.

4 comentarii la „Cornel Nistorescu îl atacă frontal pe Victor Rebengiuc fiindcă a spus că PSD poate distruge România”

 1. Si ca frezor la UM. Cugir, a fost prost, asa ca nu ma mir ca e tot la grupa celor care asuda pana isi scriu numele, chit ca el are ceva scoala-n cap. Dar, iata, inca o confirmare ca scolile n-au treaba cu caracterul, cu stofa. Stofa de doc de salopeta nu-i tergal in vecii vecilor.

 2. Opininiile lui Nistorescu sunt doar o confesiune a propriului caracter de litera treia. Oricat se chinuie, nu poate spune altceva decat ceea ce este.

 3. Jenant ce a ajuns acest fost jurnalist !!! Nu-i ajunge că s-a pus în slujba unor interese oculte, își permite să atace oameni valoroși și integri ca Victor Rebengiuc. RUȘINOS dle Nistorescu !!!

 4. Bre nefericitule ( Nistorescu ) .
  Victor Rebengiuc , ca så ajungå Victor Rebengiuc a trecut printr-o selecție riguroasă , aș spune de o cruzime neegalatå : cea exercitată de MARELE PUBLIC . Nu scapi nevåtåmat dacå nu întrunești calitățile care så-i uneascå pe toți ce alcåtuiesc acest tribunal – Publicul . Ce calități ? Departe de cele politice si politruce ale SECTEI tale : OMENIA , inteligenta , inima caldå , talentul , clarviziunea , cultura , lectura , umorul, distanta dar și apropierea , empatia , generozitatea , frumusetea si fizicå dar mai ales cea umanå . Aș putea continua lista ca så umplu tomuri întregi . Må opresc însă aici . Ca så-ți spun : fårå aceste calități tribunalul sever al publicului l-ar fi condamnat pe vecie la cea mai grea pedeapså pentru un Slujitor al Artelor , al Scenei : uitarea Ei , voila , cå nu e cazul . DIMPOTRIVÅ . DE ASTA vå TEMEȚI de el : cå nu e uitat , cå e mai actual ca oricând . Si cå este angajat în soarta Țării . Tu , vai de capul tåu ce ai de pus in balantå ? Ce calități ? Talentul de a-ți linge în dos superiorul ca så te cocoți cât mai sus ierahic ? Si de acolo , timp de MÅCAR un mandat så-ți umpli haznalele ca apoi så huzurești ? Hai cå mi-e scirbå . Uite cine se găsește så se dea la un adevårat Om . O caricaturå , ha , ha.
  P.S : Dacå cineva ” acolo sus” ar fi iubit țara asta și ar fi ordonat „Procesul de la București”
  ( Corespondentul „Procesului de la Nuremberg” ) deja din ianuarie 1990 , nu am mai fi auzit de voi .
  Dar atunci , vai îmi vine så plâng , nu aș mai fi avut cui så scriu astfel de rânduri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.