Ingrid Mocanu îi strigă lui Tăriceanu: Băi, penalule imun! Răspunsul: Ai stat mai mult în boxa acuzaților decât în barou

Avocata Ingrid Mocanu, achitată definitiv de ICCJ într-un dosar legat de retrocedări, după ce în prima instanţă primise o condamnare de 4 ani de închisoare cu executare, i-a declarat război total lui Călin Popescu-Tăriceanu, după ce l-a acuzat că pune umărul la desfiinţarea Secției Speciale pentru magistraţi. Până mai ieri, Ingrid Mocanu, prezentă foarte des la Antena3 şi ridicată în slăvi de propaganda rusă, a susţinut din răsputeri guvernarea PSD-ALDE.

Mai jos, gâlceava dintre corifeii poltichiei de mărgăritar. De remarcat e că Mocanu nu uită să ne spună cine a fost Dragnea şi ce-a făcut el.

Calin Popescu-Tăriceanu, pe Facebook: Aflu că o duduie înțepată și pe deasupra avocată, care a stat ani de zile mai mult în boxa acuzaților decât în barou, nu mai are loc de mine și îmi pune în cârcă desființarea Secției Speciale. Adică exact cea pentru care m-am luptat din greu, condiționând sprijinul pentru noul guvern de păstrarea ei (…)

Ieri, Ingrid Mocanu îi răspundea furioasă lui Tăriceanu, tot pe Facebook: Băi, penalule imun! Știi de ce nu ești tu la pușcărie? Pentru că te-a scăpat Dragnea și compania și pentru că ți-ai negociat prin păduri libertatea, trădând tot ce mișcă în jurul tău. Nu îți mai dă voie Pădurea să te mai iei de nimeni altcineva decât de mine?
Și știi, mă, de ce am avut eu și alți nevinovați ”dosare ANRP”? Alea de care nu ”m-ai scăpat” tu, că erai prea ocupat să te vinzi pentru tine (…)
Ai ”luptat” tu? Cum? Stând în genunchi la Dragnea să nu te dea pe mâna procurorilor pentru meleoanele pentru care Boureanu și Vlădescu vor înfunda pușcăria?

În rest, dacă pe Tăriceanu l-a scăpat Dragnea de puşcărie, aşa cum spune avocata, întrebarea legitimă, fie ea şi retorică, ar fi: cine a scăpat-o pe Ingrid Mocanu?

2 comentarii la „Ingrid Mocanu îi strigă lui Tăriceanu: Băi, penalule imun! Răspunsul: Ai stat mai mult în boxa acuzaților decât în barou”

  1. Oricat isi zugravesc locuintele, nu pot scoate din ziduri mirosul tradarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.