Cornel Nistorescu suferă: Iohannis nu-i huiduit precum Dragnea, Dăncilă ori Bacalbaşa

Cornel Nistorescu pare că suferă amarnic: un grup prea mic de pesedişti l-a huiduit pe Iohannis la Iaşi, de Ziua Unirii, în comparaţie cu huiduielile masive încasate de Dragnea ori Dăncilă de la grupuri mari de protestatari.

Iar atunci când suferă amarnic, analistul nostru atomic o dă în aiureală. Ba chiar am avut senzaţia că are năluciri.

Cornel Nistorescu, în articolul Iohannis huiduit și băgat sub preș, publicat în cotidianul.ro: …Ce va fi gîndit Klaus Iohannis despre comportamentul ingrat al celor care îl huiduiau este greu de știut (…) A venit vremea să vorbim ceva mai pe larg despre huiduieli. Cel mai huiduit a fost Liviu Dragnea, ținta preferată a unui cor orchestrat de băieți feluriți, probabil români. Cu siguranță că descinderile în sălile de tribunal în care apărea Liviu Dragnea nu erau întîmplătoare. Grupurile de #Rezist care îl întîmpinau peste tot erau de profesie și se bucurau de dotare și de o coordonare profesională. Aceleși procedee au fost aplicate și în cazul deputatului Nicolae Bacalbașa și al președintelui CCR Valer Dorneanu. Să nu mai vorbim despre huiduielile organizate la vizitele Vioricăi Dăncilă, gîndite, orchestrate și aplicate în baza unei atitudini de tip protestatar care se regăsește acum mai ales în filosofia de acțiune politică a întregului mecanism al lui George Soros (despre care voi scrie în următorul editorial)

Aşadar, dacă ne luăm după analistul atomic, doar Klaus Iohannis a fost huiduit în mod autentic de grupul de pesedişti, în timp ce Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă ori Nicolae Bacalbașa au avut parte de huiduieli contrafăcute, în cadrul unor descinderi şi orchestrări puse la cale de nişte probabili români, ca să-l citez pe Nistorescu. Mai mult, aceşti probabili români huiduiau organizat şi conspirativ înt-un stil Soros. Şi iată cum trecutele fantasmagorii lui Vadim Tudor par nişte biete extravaganţe pe lângă cele debitate în prezent de Nistorescu.

În rest, delir de consoane – cu speranţa că autorul a rămas doar un toboşar al PSD şi, cel puţin deocamdată, nu are vedenii ori aude voci.

2 comentarii la „Cornel Nistorescu suferă: Iohannis nu-i huiduit precum Dragnea, Dăncilă ori Bacalbaşa”

  1. Scirba mi-a fost de cind ma stiu de cocalari mincinosi si parsivi ! Sictir nistorescule ! Inteleg ca te bagi singur in seama ca de … majoritatea te baga in alta parte !!!

  2. Dragnea:A dorit:amnistie,gratiere si bunurile din coruptie sa ramana la posesor. Marind pensiile si salarile bugetarilor pentru suport politic.Bacaldasa:Nu va las neterminate.Dorneanu:Activist comunist,1980-1985 – Procuror la Direcţia Recursuri
    Extraordinare Civile din Procuratura
    Generală; Adica inainte nu apara detinutii politici ,dar astazi apara pe fosti tortionari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.