Ingrid Mocanu, starleta propagandei ruse, s-a băşicat: Ambasadorul SUA «a îndrăznit» să vorbească despre corupţie

Avocata Ingrid Mocanu, o cunoscută starletă a propagandei ruse, a sărit ca arsă după ce Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti, a vorbit despre lupta împotriva corupției.

Ingrid Mocanu, pe pagina ei de Facebook: Noul Ambasador american plânge de grija corupției din Români(c)a și se tăvălește de grija investitorilor care nu mai pot trăi de la ”coruption”(…) Băi, Zuckă, lasă vrăjelile ieftine că pleacă Trump și devii iar nimeni în drum… mai exact, un simplu sponsor de campanii electorale … se numește dare de mită aici, la noi, la Sclavinia. PS – ne-au ajuns blestemele lui Klemm, fraților! Am sărit din lac în puț… sau am scăpat de Dracu și am dat de Tac’su

În urma postării avocatei, Sputnik, vocea propagandei ruse, a titrat: Ingrid Mocanu, reacție dură la declarațiile ambasadorului SUA Cunoscuta avocată Ingrid Mocanu a criticat dur declarațiile ambasadorului SUA la București, Adrian Zuckerman, cel care a spus într-un interviu că SUA îl vor ajuta (pe – n.m.) Cătălin Predoiu în lupta anti-corupție… Faptul că Sputnik încurcă borcanele (adică, declaraţiile ambasadorului), nici că mai contează.

Totodată, ambasadorul SUA la Bucureşti a oferit un amplu interviu pentru Ziarul de Iaşi, în care susţinea că există posibilitatea ca forţe maligne, din Rusia ori din alte ţări, să încerce destabilizarea România. În discuţia cu ziaristul ieşean, ambasadorul a atins mai multe teme, printre care şi cea legată de corupţie.

Adrian Zuckerman, conform Ziarul de Iaşi: …Din păcate forțele maligne și influențele din afara României, din Rusia și din alte țări, care încearcă să destabilizeze țara, nu pot să fie ignorate. Sper că Rusia nu o să se amestece în alegerile din Romania, dar au fost până acum o mulțime de forțe maligne care au încercat să influențeze populația română în feluri diferite

Cum era de aşteptat, deputatul PSD Liviu Pleşoianu, un alt star al propagandei ruse, a spus şi el prezent. Adică, într-un text îmbâcsit şi confuz, garnisit cu multă mânie proletară, a înfierat declaraţia ambasadorului american legată de o posibil ingerinţă a ruşilor în alegerile din România. Reacţia lui Pleşoianu a fost postată tot pe Facebook (vezi captura foto).

Ingrid Mocanu, o activista anti-DNA şi susţinătoare a legilor PSD anti-justiţie (care combate, de regulă, la Antena3 ori la RTV), a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP 2, în prima instanţă, dar, ulterior, a fost achitată de ICCJ. Ultima sentinţă fiind definitivă.

În rest, dacă Ingrid Mocanu vieţuia în ipotetica Sclavinia, aşa cum scrie, nici nu ridica ochii din pământ, darămite să-şi dea cu presupusu’.

2 comentarii la „Ingrid Mocanu, starleta propagandei ruse, s-a băşicat: Ambasadorul SUA «a îndrăznit» să vorbească despre corupţie”

  1. Acum un an, activista PSD spunea cam asa: , deci nu este nici o mirare ca amanadoi sar de tur in sus, la rigoare. Tot Mocanu il propunea premier pe Plesoianu, in timp ce agentia oficiala rusa de presa Sputnik, a carei linie editorială coincide exact cu agenda PSD, scria despre chestiunea ca despre o revelatie. Pe scurt, ce este ciudat in toata povesta asta – nu faptul ca rusii isi fac jocurile de influenta, fiindca nu este o noutate, ci ca politicienii romani, de orice culoare, sunt surzi si muti la ofensiva Moscovei.

  2. Activista PSD, care se credea in poporul roman, spunea cam asa: Avem o propunere de Premier, noi, Poporul Roman: Liviu Plesoianu! Am revenit cu precizarea pentru ca nu a fost preluata in comentariul de mai sus., probabil din cauza ghilimelelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.