Cozmin Guşă, culmea propagandei sau propaganda la culme: Nici Bittman de la Holograf nu-i cântă melodia preferată

Cozmin Guşă tot încearcă să ridice o propagandă stupidă la rangul de ştiinţă. Nu are prea mare succes din simplul motiv că orice culme e severă.

Încercând cu orice preţ să-şi însămânţeze sinele în conştiinţa celor care-l aplaudă, Guşă a ajuns să-i înfiereze şi pe cei de la Holograful lui Dan Bittman. Motivul: au interpretat un cântec favorabil Ucrainei, invadată în prezent de armata rusă. Nimic nu pare mai obişnuit decât absurdul pentru Guşă, aşa că de argumente n-are sens să vorbesc. Mai bine spunea: Trei cai păşteau pe o pajişte: unul era alb, unul – negru şi altul mai încolo. Ar fi fost cam acelaşi lucru.

Din câte văd însă, chiar dacă se scoală în fiecare zi dis-de-dimineață ca să le spună adepţilor din parohie, cu accent rusesc, cât de păcătoşi ar fi ucrainenii lui Zelenski fiindcă se încăpăţânează să-şi apere ţara, Guşă are din ce în ce mai puţini enoriaşi atenţi la stupidităţile pe care le debitează.

În rest, sunt absolut convins că înţelegerea profundă a lumii îl urmăreşte îndeaproape pe analistul politic Guşă, ba chiar ar fi cât pe ce să-l atingă, însă, iată, din păcate, el este tot mai rapid.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Cozmin Guşă, culmea propagandei sau propaganda la culme: Nici Bittman de la Holograf nu-i cântă melodia preferată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.