Fiasco: George Simion a vrut se dea reprezentaţia: Le fac un tărăboi… să mă țină minte!, dar înregistrarea arată doar o caterincă moartă

George Simion, lider al AUR, se tot joacă de-a extremistul în Parlament ori în afara forului legislativ. Şi, în dispreţ total faţă de demnitatea umană, el lider maximo încearcă să-i intimideze pe cei asupra cărora se năpusteşte – doar fiindcă-i crede mai slabi de înger. Ultima ispravă, deputatul Simion a încercat să forţeze intrarea în incinta postului tv Digi 24, sub pretextul că avea de dat nu-ş ce prezumtiv drept la replică.

Fireşte că liderul AUR n-a fost lăsat de oamenii de ordine să pătrundă intempestiv, precum un vătaf, în respectivul post de televiziune, dar exact pe asta miza şi el – pe scandalul ce avea să-l provoace. Aşa că, după tămbălăul de rigoare provocat de Simion, care a forţat intrarea la Digi, a urmat sosirea poliţiştilor- chemaţi la faţa locului, dar şi a altor responsabili cu paza postului tv. Desigur, n-au lipsit exerciţiile de grandomanie ale lui Simion, garnisite cu ţipete fără noimă, îmbrânceli de ambele părţi, reacţii ale celor de la pază, ce-l acuzau pe deputat că încalcă o proprietate privată. Cert e că totul a fost filmat de liderul AUR şi transmis pe Facebook, după care, pe motiv de bateria de la mobil aflată pe terminate, Simion a oprit live-ul cu sentimentul mâniei proletare împlinite.

Rămâne de văzut dacă acţiunile din ce în ce mai violente ale lui Simion vor împiedica căderea liberă a partidului său în sondaje. Mă îndoiesc însă de vreme ce atitudinea sa extremă, haotică, distruge chiar populismul pe care se chinuie să-l clameaze.

În rest, văd că nu mai e nimeni la AUR, nici măcar Sorin Lavric ideologul acestui partid, care să-i spună lui Simion, cât o fi el de lider maximo, că de la sublim la ridicol e doar un pas, dar de la ridicol la sublim nu se poate ajunge în niciun fel.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Fiasco: George Simion a vrut se dea reprezentaţia: Le fac un tărăboi… să mă țină minte!, dar înregistrarea arată doar o caterincă moartă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.