Creţu strigă spre Dăncilă: Sunteţi dezinformată de subordonaţi!

Corina Crețu, comisar european, aleasă pe listele PSD, îi transmite premierului Viorica Dăncilă, în tremeni fermi, că este dezinformată de sfătuitorii.

Creţu mai susţine că guvernaţii de la Bucureşti fac declaraţi triumfaliste, fără temei legate de absorţia fondurilor europe, care ajung în România nu datorită Guvernului.

Am urmarit cu mare interes declaratiile autoritatilor privind absorbtia fondurilor europene de catre România…

Ceea ce este trist in toate aceste declaratii triumfaliste este ignorarea completa nu neaparat a muncii mele, dar a intregii echipe de experti de la DG Regio, care au venit cu solutii, discutate la zecile de intalniri bilaterale, atat in ce priveste achizitionarea de ambulante, redirectionarea fondurilor catre IMM-uri, etc. Nu cred ca exista vreo tara, dupa cum vad in Revista Presei pe care o primesc in fiecare zi, in care sa nu fie mentionata Comisia Europeana atunci cand se vorbeste de fonduri europene.

Doamna Prim Ministru, cu tot respectul, Comisia a schimbat Programul Operational Regional, nu Guvernul. Imi pare rau sa constat, in fiecare intalnire pe care am avut-o cu Dvs, cat de dezinformata sunteti de catre cei din subordinea Dvs, lucru pe care vi l-am transmis in mai multe randuri personal. Va asigur in continuare de tot sprijinul meu si al Comisiei Europene, asa cum am declarat si la Bruxelles, la conferinta de presa comuna cu Dl Jean-Claude Juncker, Presedintele Comisiei Europene, scrie Corina Creţu pe pagina ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.