Cu ochii aţintiţi spre abisurile sectantelor

Fugarul Gregorian Bivolaru e liber să se întoarcă în România după ce onorata noastră justiţie a constatat că faptele de care era incriminat guru’ – sprijinirea unui grup infracţional şi trafic de persoane – s-au prescris.

Sunt sigur că, după un aşa succes, liderul MISA va organiza din nou petrecerile de altă dată, iar adepţii vor studia, din nou, la lumina soarelui ori la cea a reflectoarelor, abisurile sectantelor – precum în imaginea de mai sus.

Bănuiesc că la viitoarele manifestări artistico-propagandistice ale sectei va fi invitat şi actorul Dan Puric –  o unitate de măsură a eticii şi credinţei ortodoxe, cum spun lăudătorii săi – după ce-a pus umărul la propăşirea idealurilor MISA.   Click aici

4 comentarii la „Cu ochii aţintiţi spre abisurile sectantelor”

  1. Studiu ca studiu, dar distanta si expunerea in aer liber, face ca respiratia sa nu fie afectata de …eventualele efluviuni abisale.Iar despre purecul paduchios,doar atat :este un vandut masoneriei si mai reuseste sa -l tampeasca doar pe tiganusul 100%.

  2. Banii nu au miros. De ce banii lui Bivolaru sa nu fie buni pentru spectacolele lui Purice? Actorul nu traieste din repere morale inaltatoare, ci din ce cumpara de la piata. Nu el este de vina ca a ghicit slabiciunea unor prosti care se uita in gura lui. Prostii au nevoie de profeti, asta-i adevarul. Nici Purice, nic Bivolaru nu vor muri de foame, vand iluzii, iar cretinii se bat pe ele.

  3. @Misanul

    Cu alte cuvinte…”nu exista smecheri fara fraieri”…nu? Asta ai vrut sa spui, nu?
    Sau, intr-o formula agreata de tine…”prostii au nevoie de profeti”!
    Nimic mai adevarat!

  4. Doar ,gaunosul ROBerth TURcitu,il promoveaza pe postul eolian, curat si misel dealtminteri, ca vantu pe acest mitoman alunecat incoribibil si irecuperabil pe panta misticismului, a nu se confunda cu CREDINTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.