Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu- soluţia de operetă

Vadim nu mai merge pe mâna starletelor, precum Oana Zavoranu ori Ana Maria Prodan. Tribunul are o alta viziune artistică, una de operetă.

Aşa că în partidul său au intrat cântareţele Daniela Vlădescu si Bianca Ionescu. Adevărul e că acum e şi foarte mult loc în PRM.

Acest partid – zicea Daniele Vlădescu, fosta iubita a lui Nicu Ceauşescu –  îmi reprezintă tot crezul, toate speranţele, toată mentalitatea mea. (…) Simt acum că ţara îmi fuge de sub picioare. (…) Am ajuns să fim victimele stresului şi traumelor zilnice. Ne trezim în fiecare zi cu alt statut. (…) Simt ca niciodată că sunt român şi că îmi iubesc această ţară. Singura soluţie şi speranţă este un om care să iubească cel puţin la fel de mult ca mine această ţară, iar această persoană este domnul preşedinte Corneliu Vadim Tudor”.

Motivul acestei ieşiri patetice: Tribunul a promis că o va trimite pe Vlădescu în Parlament, în pofida uninominalului care a făcut deputaţi şi senatori din “gunoieri, tot felul de cârnăţari, tot felul de dansatoare la bară”.

Să vedem însă dacă liderul PRM va reuşi să îngroaşe rândurile “gunoierilor”, “cârnăţarilor” , “dansatoarelor la bară” şi, zic eu, a făţarnicilor ca Vadim, cu niscai cântăreţe de operetă.

2 comentarii la „Fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu- soluţia de operetă”

  1. TriBunul ca TramBulina, a mai propulsat-o pe Leonida Lari aia de era mai mult sub influenta mitilicului decat a artei,de ApRoada BUuuRUIANA, vom mai auzi pe culoarele treebunalului,promite ea lezat-a in hoonoarea de fumeie, pe OLguitza VAsileee,se pare ca a ejectat-o derect de sub biroul personal, la geonelu aparut inn postura cu filmuletu,Zavoranca din CLEErida ajunsa purtatoare de immage,de nici Peeepeeeh,nu mai suporta influenta masculina a diazepamantului, CARE doar cu coana Mitzura, nu a intrat in stare conflictuala, de …METI nu facem pomenire, dar urmeaza BIDEU si STE fa nesculatu,dar lista e prea lunga si SOBiEKTU, nu prea merita….efortu.Vazindu-l pe postul eolian al I-realitatii, cum face puseurile termice si transpira ,DIA beticuu….ce mai, ca si EXTRA sistola lu’h …patrix

  2. o fraiera. si inainte, si acum. si-a ales bine locul. curand o sa o scuipe vadim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.