Culmea aiurării: Cristoiu, supărat pe localnicii din Plauru fiindcă au găsit drone sau cum se ridică o stupiditate la rang de comentariu politic

O solemnă aiurare propagandistică marca Ion Cristoiu, cum rar mi-a fost dat să aud, musteşte de ridicol. Adică, doar o etapă în drumul spre penibil.

Ei bine, Titanul din Găgeşti e supărat foc pe localnicii din localitatea tulceană Plauru. De ce? Pentru că oamenii ăştia, despre care Cristoiu spune, că se îmbată zilnic doar pentru că aşa bănuieşte el, n-au altă treabă decât sa caute fragmentele unor drone. Păi cum îşi permit ei să denunţe faptul că le pică ceva venit de la ruşi drept în cap?

Localnicii, spune vocea lui Putin la Bucureşti într-un recent podcast, nu se ocupă cu pescuitul ori cu creşterea vitelor. Şi nici nu cultivă viile sau pomi fructiferi. Ei, spune Cristoiu cu aroganţă, culeg drone.

Şi dacă sătenii din Plauru culeg drone ruseşti pe holda lor, se sime lezat naturelul simţitor al pacifistului Putin, pentru că poate fi acuzat de agresiune împotriva NATO. Iar dacă liderul de la Kremlin e acuzat că dă cu drona-n populaţie, suferă anti-occidentalul Cristoiu, cel care s-a erijat de o bună bucată de vreme în vocea lui Putin.

Însă deja se ştie că, dacă la Moscova plouă fie şi din cauza năbădăilor liderului rus, la Bucureşti Cristoiu deschide umbrela şi îi cataloghează drept beţivi pe cei din Plauru, care, iată, n-au altă treabă, denunţă jurnalistul nostru atomic, decât să scormonească după resturile dronelor venite de la ruşi chiar pe deasupra caselor în care locuiesc, ba chiar să spună şi lumii ce fac.

În rest, în pofida nervilor lui Cristoiu, militarii români au început să construiască adăposturi de protecție pentru sătenii din Plauru, unde au căzut două drone. Primele indicii arătând că astfel de drone au fost utilizate de armata rusă în invazia din Ucraina.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Culmea aiurării: Cristoiu, supărat pe localnicii din Plauru fiindcă au găsit drone sau cum se ridică o stupiditate la rang de comentariu politic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.