Cum l-a făcut prostia lui Gâdea mare pe Băsescu

Sincer să vă spun, m-a fascinat prostia cu aspiraţii a lui Mihai Gâdea, după ce a difuzat la Antena 3 un document din 1984 care l-ar indica pe Traian Băsescu drept colaborator al fostei Securităţi. Da, pentru că nu-mi imaginam că acela care se consideră cel mai aprig duşman al matrozului îi poate face un aşa imens serviciu.

Să-i ridici mingea la fileu lui Băsescu invocând ditamai machiaverlicul plastografiat, vorba lui nenea Zaharia Trahanache, denotă o nerozie abisală, greu de subestimat.

Nu trebuie să fi scris sute de articole despre Securitate, precum subsemnatul, ori să-ţi fi trecut prin mână zeci de documente ale fostei poliţii politice ca să te dumireşti, în trei secunde, că nota prezentată de Gâdea este un fals grosolan Adică, un montaj care conţine un text scris la un computer modern, fabricat mult după 1989. Motiv pentru care şi zic: Asta da plească pentru Băsescu!

Chiar dacă este de o notorietate de-a dreptul istorică faptul că documentele Securităţii nu au fost scrise niciodată (dar niciodată) la vreun computer, pentru că obiectul asta diabolic nu era în dotarea poliţiei politicei în 1984, ci doar la clasica maşină de scris, Mihai Gâdea are o cu totul altă părere. El susţine cu obstinaţie că documentul este unul autentic fiindcă, în 1984, Securitatea folosea computere pentru editarea documentelor. De unde, fascinat, trag concluzia, aşa cum au mai tras-o şi alţii cu o minte mult mai sprintenă decât a mea, că inteligenţa are limitele ei, dar prostia ba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.