Cuplul Firea-Pandele îl desparte pe Guşă de Cristoiu şi Turcescu

Cozmin Guşă îi atacă pe Ion Cristoiu şi pe Robert Turcescu pentru că ultimii doi spală cu mult dero chipul Gabrielei Firea şi al lui Florentin Pandele după scandalul declanşat de azilele groazei.

Atacul lui Guşă e oarecum surprinzător fiindcă toţi trei – Guşă, Turcescu şi Cristoiu sunt strâns uniţi în cuget şi simţire de narativele propagandei ruse, pe care le clamează în România. Şi nu de azi, de ieri, ci încă de când Ucraina a fost invadată de trupele lui Putin. Chestiunea e de notorietate, nu insist. Acum, iată, trinomul pare că se încaieră pe motiv de Firea şi Pandele, aceşti Bonnie&Clyde de Voluntari, cum îi numeşte Guşă.

În rest, ce mai tura-vura: Unitate în diversitate. Adicătelea, în ce-i priveşte pe păreriştii noştri, diversitatea ar fi legată de cazul Pandele – Firea – azilele groazei, iar coeziunea antioccidentală (una de monolit, fireşte) le vine de la Moscova. Sau nu?

Citeşte şi:

2 comentarii la „Cuplul Firea-Pandele îl desparte pe Guşă de Cristoiu şi Turcescu”

  1. Cozmin Gusa are dreptate! Actiunile lui Ion, Robert si Cristoiu de a spala fata Gabrielei Firea si a lui Florentin Pandele dupa scandalul declansat de azilele groazei sunt neconditionate. Firea si Pandele au adus ridicolul, in loc sa furnizeze credibilitate in incercarea de a construi relatii onorabile pentru sistemul romanesc. Behaiala lor nenecesara ii trimite pe unii dintre publicistii respectabili in interiorul unui haos catre care o adevarata lider. E bine ca acestia sa-si aminteasca ca oamenii se asteapta la responsabilitate, decenta si respect pentru a accepta lideri in credinta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.