Ipocrizia, lubrifiantul RTV: Soros lucrează acum şi pentru AUR sau culmea metamorfozei

RTV a devenit un fel de marionetă care-şi trage singură sforile.

Ei bine, după ce postul fugarului Sebastian Ghiţă deschidea larg uşile unor lideri AUR intraţi în politică în urmă cu trei ani, precum madam Şoşoacă ori George Simion, ca să dau doar două exemple, şi mediatiza intens toate acţiunile acestui partid, catalogat drept extremist, inclusiv nunta lui Simion, s-a sucit. Dintr-o dată.  În opinia RTV, AUR  nu mai e ce-a fost până mai ieri. Acum suvernistul partid condus de Simion ar fi sorosist. Te doare mintea!

Reţeaua Soros = AUR, a titrat RTV pe site. Articolul e lung, greu de înţeles, pentru că trebuie tradus din română în română, şi lipsit de argumente. Însă, din aiurările sclipitoare pe care le propagă, înţelegem că Soros serveşte interesele AUR, iar agenţii Soros lucrează pentru acest partid. Ca să fie meniul bogat, din poveste nu lipseşte SRI, o armată de zombii, credulii, oameni importanţi din establishment, influenţatori de opinie, garnizoanele media, lideri digitali, sângele ideologic, binele suprem.

Cu ceva vreme în urmă, Soros plătea protestatarii pro-justiţie din Piaţa Victoriei cu 100 de lei adultul, 50 de lei copilul, 30 de lei câinele, era tatăl lui Cioloş ori pusese focul la Colectiv, ca să-l dea jos pe Ponta și să-şi pună fiul – pe Cioloş, premier, trimitea asasini pe urmele lui Dragnea ori ne fura aurul şi banii din bănci. Câte şi mai câte, aşa cum ne informau şi deontologii de RTV. De azi însă, este cu mult peste. Soros e chiar AUR, după cum susţine site-ul controlat de Ghiţă.

În rest, iată, ca la un semnal, osanalele şi aplauzele pe care RTV i le dedica frecvent partidului condus de George Simion s-au metamorfozat subit în palme. Adicătelea, culmea schimbării, îndărăt pe faţă.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Ipocrizia, lubrifiantul RTV: Soros lucrează acum şi pentru AUR sau culmea metamorfozei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.