Dacă vrea Boc, Cynthia e personalitate publică

Habar nu aveţi cine-i Cynthia-Carmen Curt. Însă acest amănunt n-a împiedicat-o pe fosta consilieră al premierului Emil Boc să ajungă consul general la Barcelona.

În consecinţă, MAE s-a simţit dator să precizeze într-un comunicat că, potrivit legislaţiei în vigoare, „pentru funcţia de şef de misiune diplomatică sau consulară pot fi propuse pentru numire, în mod excepţional, personalităţi ale vieţii publice care îndeplinesc condiţiile pentru admiterea în rândul membrilor Corpului diplomatic şi consular al României”.

Vorbă lui Murphy, după unii – a lui Peter, după alţii -, fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

În altă ordine de idei, chiar dacă unde-i sinecură nu-i tocmeală, tot nu mă împac cu gândul că doar îndeletnicirea de consilieră a premierului te propulsează de-a dreptul în rândul personalităţilor vieţii publice – fie şi dacă te numeşti Cynthia, o vajnică pedelisă.

5 comentarii la „Dacă vrea Boc, Cynthia e personalitate publică”

 1. Spuneti asa:

  „Vorbă lui Murphy, fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.”

  Nu e vorba de Murphy aici, ci de Dr. Lawrence J. Peter iar ceea ce-i atribuiti GRESIT lui Murphy se numeste de fapt „principiul lui Peter”

  Detalii aici:

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Principiul_lui_Peter

  In rest, n-ar fi Madame Cynthia Carmen CURT prima mostra de incompetenta ajunsa in slujba Ministerului de Externe.
  Si cand ma gandesc…ca in timpul facultatii visam si eu cai verzi pe pereti albastri…Adica, visam ca studiile temeinice ma vor ajuta (ce naivitate…) sa ajung sa lucrez in Ministerul de Externe!

  Ca sa vezi…Credeam, ca prostul, ca democratia este, pana la urma, si o meritocratie. Cata naivitate…

  N-am fost insa la fel de naiv pana la capat, asa ca am emigrat! Masura pentru care ma felicit!

 2. Zau don Emilio, parca nu erati asa de deranjat cind pitycania talentata a fost numit consul onorific la Marsilia, Cyntiutza macar arata bine ca femeie!

 3. Baietel spune:
  9 noiembrie 2010 la 8:58

  Don Emilio, don Emilio, evident doar spiritul civic si de solidaritate va determina sa-l calificati ca zeearist pe itm, care in realitate este un subprodus al taranilor tozisti din romanika kolectivizata. E HEi, de pe atunci sa cititi articole plina de verva si manie proletara concepute de acest mascarici ,ajuns consul la mars_seile!

 4. Romanicautza zboara in cosmos. Slava Domnului ca ilustru’ nu vrea.

 5. Visa-vis de ac. eroare umana, manifest ac. pozitie , daca nu ai sesizat ghilimelele de rigoare la talentul itm-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.