Dacă vrei să cunoşti femeia, pune-o să tundă iarba

Atunci când prostia este ridicată la rang de marketing, devine de-a dreptul fascinată. Probabil că acesta-i motivul pentru care potpuriul Dedeman continuă neabătut. Printre ultimele creaţii abisale remarc şi: „Pentru că tot mai mult te iubesc/ Maşină de tuns gazonul îţi dăruiesc”. Adevărat, parcă nu-i de forţa perlei: „Când iubirea mă apasă,/ Eu îţi iau o motocoasă”, dar, sa ştiţi, ascunde adevăruri nespuse.

Aşadar, parcă le văd pe delicatele şi fragilele doamne dotate cu gazon englezesc transpirând pe parcelă, cu agregatul bine prins de coarne. Ca să nu mai vorbesc despre piţipoancle recent împroprietărite cu vila şi gazonul aferent de către vreun capitalist focos. Cu siguranţă, ele nu vor scăpa ocazia să se şi imortalizeze pe peluză alături de „tulumba” de la iubi, după care vor posta imaginile pe Facebook, fie şi ca să moară concurenţa de ciudă.
Şi iată că isteţii cu minte sprintenă de la Dedeman ne-au mai arătat un adevăr care ne scăpa: nu poţi să cunoşti pe deplin o femeie până ce n-o vezi cum tunde gazonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.