Senzaţional! Temerara Mara Bănică, hărţuită sexual de un agresor care doreşte să-i bea sudoarea

Chiar nu muream de curiozitate să aflu ce mai face Mara Bănică, însă net-ul mi-a întins o capcană. Pe scurt, fără să vreau, pentru că eu căutam amănunte despre o cu totul altă tărăşenie, aflu că necruţătoarea ziaristă Mara Bănică ar fi fost hărţuită sexual de către un pictor. Apoi, tot internetul relevă faptul că s-au făcut şi emisiuni tv pe această temă fiindcă – atenţie! – presupusul hărţuitor i-ar fi declarat Marei că doreşte să-i bea sudoarea. Ca să vezi subiect!

Oare Mara, o temerară care nu cu multă vreme în urmă dorea să relateze din Irak, unde spera să-i cunoască nemijlocit pe sângeroşii terorişti, s-a speriat de un biet băutor de sudoare?

Cert este că ne aflăm în faţa unei culmi a hărţuirii sexuale. Nu vă miraţi! Dacă o hărţuieşti pe neînfricata Mara Bănică e ca şi cum l-ai hărţui pe Scaraoschi. Aşa că mi-l închipui pe cel care-i face avansuri amoroase Marei percum pe unul care se poate aşeza pe un cuptor încins până ce îi fierbe apa în gură. Staţi liniştiţi, a fost doar un exerciţiu de imaginaţie. Sincer, nu cred că s-a născut un asemnea masochist.

Dar până când respectivul o să apară printre noi, mai consemnez şi culmea emisiunii tv –  cu şi despre Mara Bănică faţă cu hărţuitoru’, fireşte. Un show  în care suntem dumiriţi in corpore  – cu tupeu maxim, dar şi pentru că prostia n-are intermitenţe – cum mutul îi spune surdului că orbul se uită la ei.

7 comentarii la „Senzaţional! Temerara Mara Bănică, hărţuită sexual de un agresor care doreşte să-i bea sudoarea”

 1. Daca era vreo bunaciune, era de inteles, dar asa e un mister atanc. E si urita, si proasta, dar toata ziua buna-ziua la tv.

 2. numai bine. le facem un serviciu daca le vb de rau.

 3. Cred că am găsit misteriosul băutor de sudoare… care la origine a fost, înainte de toate un adept al băutului de pișat, un mic guru al MISA, pus de MISA să lovească în interesele ei, primind bani pentru acest lucru, tocmai pentru a le face reclamă negativă (pe genul lui Băsescu – toți nu-l vor… dar el ne vrea pe toți și rămâne președinte)… să revenim. Misteriosul agresor sexual „băutor” de sudoare esteeeee…. EMILLLLL BERRRDELIII. Felicitări!

 4. si te injura

 5. Mi-e rusine ca e rapidista.
  O jegoasa si o curva notorie care jigneste pe toata lumea.
  Eu stiam ca Dmz a lasat omul urat-destept, omul frumos-prost.
  Asta e exceptia care intareste regula, si urata si proasta.

 6. si urata si rea si spurcata si toate caitatile cele mai urate in fem.asta care nici femee nu o poti numi- mara banica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.