Dana Budeanu, de la ridicol la penibil: Un bărbat o cataloghează drept kaghebista cea urâtă, iar ea îl acuză c-o ameninţă

Deşi convinsă că, dacă urmează neabătută cărarea luminoasă a activismului PSD, va avea succes în politică mai dihai decât în modă, Dana Budeanu a avut o revelaţie, care precis a pus-o pe gânduri: nivelul ei de influencer nu-l depăşeşte pe cel al Floricicăi Dansatoarea. Nici nu poate fi altfel devreme ce zilnic doar înjură, nici măcar cu talent şi imaginaţie, fătălii, ameţiţii, tâmpiţii, pensaţii ori pe toţi cei care nu sunt pe placul partidului.

Agresivitatea ei de mahala, ambalată în fake, are impact nesemnificativ, ori cât ar arăta camerei de luat vederi degetul cel mare, motiv pentru care, din câte văd, s-a hotărât brusc să schimbe look-ul de irascibilă cu cel de victimă. O victimă care însă vrea să ajungă musai de la ridicol la penibil. Sau poate că viceversa.

Şi, ca orice victimă cu acte în regulă, Budeanu a găsit şi un asupritor de serviciu, pe care-l denunţă în spiciul ei de pe stiripesurse.ro că ar fi ameninţat-o într-un mesaj privat: Mamaie, Jicol Ştefan zis SGG sunt, din familie de japonezi. Am auzit că te-ai luat de mine, că te-ai lăudat că vrei să faci cu mandea un serial. A dreaq, trăiască mă-ta, zău că ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut. Și Ana Pauker și Ghizela Voss erau mai frumoase puțin…

Mai citesc o dată mesajul atribuit lu Jicol, de ameninţare, fiindcă nu dibui unde-i ameninţarea de care Budeanu făcea atâta caz.

Constat doar Ştefan Jicol ăsta, care ar fi lucrat la Guvern, i-a spus cucoanei că-i o kaghebistă urâtă şi a trimis-o, uşor, la origini, ceea ce nu-i deloc o ameninţare, oricât ar vrea ea să se bage în seamă. Ameninţare însemnă a arăta cuiva intenţia de a-i face rău, dar la noi nu-i obligatoriu ca toată lumea să ştie limba română.

Poate că nu cunoaşte ea semnificaţia tuturor cuvintelor, da are o logică de fier. Încercând să-i dea lui Jicol un răspuns necruţător, fiincă bărbatul i-a zis: Ești cea mai urâtă kgb-istă din câte am văzut, Dana Budeanu scrie pe pagina sa de Facebook: P.S.: KGB-ul s-a desființat în 1991! Marș! De unde, pricep eu, madamei nu îi mai poate spune nimeni că-i o kaghebistă urâtă devreme ce poliţia politică născută în era sovietică ar fi dispărut acum 30 de ani. Abisal! Sau iată cum s-a demonstrat încă o dată ce adâncă-i mintea odihnită. Dar asta nu-i tot.

Cine credeţi că a sărit să apărare onoarea nereperată a Danei Budeanu, după ce a fost catalogată drept cea mai urâtă kaghebistă. Ei bine (aţi ghicit!), propaganda rusă. Un fost cicisbeu al lui Vădim Tudor, acum şef pe la Sputnik, agenţia de presă a Moscovei, scrie – Scandalul zilei: Dana Budeanu, atacată grav și amenințată de un ”om de casă” al lui Orban!. Culmea însă, articolul cu pricina reproduce şi postarea lui Jicol, în care, după cum arătă şi facsimilul de mai jos, nu există niciun cuvânt de ameninţare. Dar asta nu-i vreo noutate: la agenţia propagandei ruse legătura dintre titlu şi text nu-i obligatorie, ba dimpotrivă.

În rest, KGB-ul nu s-a desfiinţat, aşa cum perorează Dana Budeanu (dimpotrivă, e mai activ ca oricând, chestiunea e de notorietate), ba chiar conduce Rusia. Unii spun că mai bine decât Partidul Comunist al Uniunii Sovietice, iar dacă activista noastră mai are încă are nedumeriri, poate întreba tot la Sputnik.

UPDATE: Şi pentru ca delirul să aibă savoare, Dana Budeanu revine cu încă un spici furios, tot pe stiripesurse.ro, în care susţine că dacă Jicol nu va fi demis, îi rupe pe genunchi.

Dacă nu se iese (Guvernul, bănuiesc – n.m.) cu o poziţie oficială şi cu demiterea acestui jeg uman, vă rup pe genunchi, clamează Budeanu, iar chestiunea devine deja interesantă. Păi da, cine ştie dacă nu chiar vor fi doritori de-o rupere pe genunchi, de se aglomerează toată tărăşenia chiar în perioada în care cuvântul de ordine e: distanţarea.

3 comentarii la „Dana Budeanu, de la ridicol la penibil: Un bărbat o cataloghează drept kaghebista cea urâtă, iar ea îl acuză c-o ameninţă”

  1. Palavrele ei de Prelungirea Ghenece, largire tronson tramvai, denota o impotenta verbala care nu serveste nici macar PSD.

  2. Conteaza foarte mult la ce inaltime se deschide parasuta, altfel risca sa nu respire prea bine in straturile superioare ale geopolitichiei

  3. Inainte de a vorbi despre orice subiect vrea intelectulal ei stupid in curs de dezvoltare, coana precupeata, tot timpul cu poalele in cap, trebui sa sa intoarca o leaca la scoala si sa deprinda cum e cu acordul subiectului cu predicatul. Asa, la minim de vlogger de partid. Foarte nimerita comparatia cu Floricica Dansatoarea, doua duamne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.