Dana Budeanu îi înjură ca la gura cortului pe artiştii care atenţionează asupra pericolului infectării cu noul coronavirus

În timp ce lumea întreagă se luptă cu noul coronavirus, în timp ce numărul infectărilor creşte zilnic în mod vertiginos, cu consecinţe dramatice, inclusiv în România, Dana Budeanu îi înjură ca la gura cortului pe actorii, cântăreţii ori influencerii care atrag atenţia asupra bolii extrem de periculoase. În opinia ei, expusă larg pe YouTube în clipul Vedetele, găsite sanchi pozitive!, celebrităţi mai mari ori mai mici care atenţionează asupra consecinţelor imprevizibile ale infectării cu COVID-19 ar fi acceptat să facă parteneriate pe boală– ceea ce, în mintea ei creaţă, ar însemna că s-au prostituat.

Delirul negaţionist al Danei Budeanu este deja cunoscut: Coronavirusul e doar pentru săraci, spune ea, în pofida faptului că, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Însă deunăzi influencera s-a băşicat pentru că mai mulţi artişti de la noi (trecuţi prin boala), ca şi din alte ţări, au tras un puternic semnal de alarmă asupra pericolelor imense la care sunt expuse persoanele infectate cu noul coronavirus, invocând propria lor experienţă. Aşa că Budeanu s-a hotărât săi pedepsească drastic cu sudalme, uneori bipăite, în primul rând pentru că au avut tupeul să afirme public că s-au îmbolnăvit de coronavirus – de parcă era secret de stat -, iar chestiunea, spune Budeanu în aiurările ei, ar dăuna grav întregii populaţii.

Criminali, nenorociţi, javre – câteva dintre invectivele aruncate de Budeanu înspre artiştii care, profitând de popularitatea lor, au îndemnat oamenii să încerce pe cât posibil să ia măsuri pentru limitarea raspândirii infecţiei. Vedetele, găsite sanchi pozitive! este, până în prezent, cel mai toxic clip postat de madamă pe YouTube, ca să mă exprim elegant şi să nu spun că-i de-a dreptul o mizerie. Parafrazând clipul emfatic, dacă-ţi arde casa, eşti îndemnat să nu cumva să te salvezi fugind, ci să stai pe loc, aşteptând să fii mistuit de flăcări, ca să nu între vecinii în panică.

Din punct de vedere moral, Dana Budeanu, care-i înjură birjăreşte pe artiştii ce pun omenii în gardă, contribuie cu cinism la zădărnicirea combaterii bolilor. Din punct de vedere juridic, nu mă exprim. Şi nici nu trebuie, devreme ce sunt atâţia specialişti plătiţi foarte bine pentru asta.

5 comentarii la „Dana Budeanu îi înjură ca la gura cortului pe artiştii care atenţionează asupra pericolului infectării cu noul coronavirus”

  1. Patachina asta injura viata, tot ce e viu, misca si nu este de acord cu paranoia din ea. Se crede un dumnezeu in paranoia ei si este furioasa pentru ca nimic nu iese asa cum vrea ea. Nici nu se poate. Lumea propusa de ea este una de nebuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.