Fascinanta prostie a Danei Budeanu faţă cu trecutul imprescriptibil al lui Che Guevara

Dana Budeanu continuă să ne arate că ar fi întruchiparea prostiei în stare pură. Însă după postarea ei legată de Che Guevara putem crede că recunoaşterea mondială e aproape şi, în curând, chiar va fi aşezată pe ditamai soclul neghiobiei.    

O să decontaţi, criminalilor sau …Mai bine mort decât comunist a scris Budeanu pe Facebook în stilul ei bombastic. Numai că textele scrise cu majuscule de influencera care orbitează în jurul PSD erau destul de aproape de o fotografie fericită a comunistului Che Guevara, cu trabucul înfipt între buze, deasupra căreia tot ea a scris: forever (pentru totdeauna).

Mă mai uit odată, poate că n-am priceput șpilul. Ba nu, chiar am înţeles bine: comunistul Che Guevara, denumit şi maşina care ucidea cu sânge rece, este pentru totdeauna în admiraţia Danei Budeanu (ferm convinsă pe Facebook că-i mai bine moartă decât comunistă), după cum arată şi imaginea de mai jos.

A postat Dana Budeanu, fotografia unui criminal care a ucis cu mâna lui sute de prizonieri politici, după ce Fidel Castro l-a numit comandantul închisorii La Cabana, pentru că este idolul ei războinic? A postat Budeanu fotografia lui Guevara fiindcă acum împărtăşeşte concepţiile maoiste ale unuia care, în Bolivia, împuşca cu sânge rece oameni nevinovaţi de dragul unei utopice revoluţii comuniste mondiale, la fel ca în Congo? Se identifică influencera atomică cu un sociopat care îi scria tatălui său că îi place să ucidă şi, dacă nu era împuşcat de armata boliviană, trebuia să răspundă în faţa unui tribunal pentru genocid?  

Răspunsul meu la întrebări este: probabil că nu. Mai degrabă, Budeanu a postat fotografia lui Guevara, căruia îi declară admiraţie veşnică, pentru că, în prostia ei emblematică, sporită cu incultură crasă, crede că argentinianul, onorat de ea forever, a fost în primul rând eroul unui campanii de marketing cu tricouri, şepci şi insigne.

5 comentarii la „Fascinanta prostie a Danei Budeanu faţă cu trecutul imprescriptibil al lui Che Guevara”

  1. Cea mai evidentă incultura este cea care se impăunează. Până și Băsescu i-a spus /Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce/ Incultura acestei femei este oglinda în care i se vede prostia absolută… și e atât de fericită.

  2. Concubinajul dintre prostie si ingamfare/ Prostia ei are o relatie idestructibila cu ingamfarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.