Dana Budeanu şi caterinca de prost fudul contra Andreea Esca sau ce se petrece atunci când influenţăra scuipă în sus

După ce Andreea Esca a povestit cum ea, soţul şi băiatul ei s-au îmbolnăvit de noul coronavirus, Dana Budeanu a plesnit de indignare. E inadmisibil ca un om precum Esca să vorbească despre o boală de care a suferit, încerca să convingă influenţăra într-un desăvârşit exerciţiu de prostie şi delir.

Însă nu doar Esca ar fi vinovată fiindcă le-a vorbit oamenilor despre momentele grele prin care a trecut atât ea, cât şi soţul ei, internat la Terapie Intensivă, ci şi toţi cei care au comentat ori difuzat interviul dat de Esca la ProTV, afirma Budeanu. Mai mult, ea îi înjură precum în Ferentari pe cei din urmă, 99%, catalogându-i drept cretini, imbecili, proști, sclavii, ticăloşi s.a.m.d. Tot repertoriul cunoscut, nu insist.

Aşadar, în episodul 93 din Verdict…, intitulat bombastic: Dănuța o face praf pe Andreea Esca, postat pe stiripesurse.ro, Budeanu ţine un spici, exaltat, confuz şi extrem de incoerent. Nimeni nu poate pricepe de ce a greşit Andreea Esca atunci când a vorbit la ProTV despre gravitatea bolii, ca şi despre faptul că virusul există şi nu trebuie lăsată garda jos. Insă în cazul în care simţiţi nevoia de oarece autoflagelare, puteţi urmări tot discursul cuconeai pe site-ul citat. Astfel vă puteţi convinge că, oricât ar fi de adulată, prostia nu-i chiar invincibilă.

Da, Andreea Esca a greşit impardonabil pentru că mesajul ei legat de pericolul care ne paşte la tot pasul, cu un impact uriaş în rândul marelui public, a demolat majoritatea verdictelor celei care se crede regina influenţărilor. De fapt, nu Dănuţa o face praf pe Esca, ci viceversa. Prin ricoşeu, interviul celei care prezintă ştirile la ProTV a făcut praf şi pulbere cam tot ce-a debitat Budeanu pe site-ul stiripesurse.ro în încercarea de-a convinge, cu o caterincă de prost fudul, că virusul ăsta ar fi fost inventat doar ca să se îmbogăţească Tătaru.

În rest, iată, e un mare neajuns să scuipi în sus în vremea coronavirusului-te împroșcă.

4 comentarii la „Dana Budeanu şi caterinca de prost fudul contra Andreea Esca sau ce se petrece atunci când influenţăra scuipă în sus”

  1. Proasta cu draci, budeanca… dar, cum sunt,altii si mai prosti ca ea (dar multi) are rating…

  2. Dorinta ei imbecila si absoluta de a rosti confuzii cu pretentii de concluzii ofera prostie prostilor, fericiti ca in sfirsit au reusit sa priceapa cite ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.