Ionuţ Cristache, pentru care falsitatea-i o constantă, băşicat de un biet fake news

Ionuţ Cristache s-a băşicat fiindcă pe net circulă o pagina falsă care, folosind abuziv imagina emisiunii sale România9, face reclamă unui medicament. Totodată, spune Cristache, el şi TVR depun eforturi pentru împiedicarea difuzării a ceea ce el numeşte un fake news ordinar.

Ironia sorţii, deh. Ar fi fost bine însă ca musiu Cristache s-o ia ceva mai uşor cu pianul pe scări, mai ales atunci când rosteşte: fake news. La rândul său, este realizatorul unei emisiuni care are drept constantă falsitatea şi duplicitatea, atât de proastă că adună nici măcar un punct de rating. E de notorietate că teleastul nostru a absolvit cursuri de dezinformare la oficina Antena3, după care PSD l-a îndrumat către TVR, ca să-l reprezinte. La fel de cunoscut este şi faptul că de când rulează pe micul ecran, Romania9 compromite TVR.

Iată însă că acum a apărut unul care foloseşte fraudulos titlul unei emisiuni a TVR, fabricând un facke news în scopuri comerciale, inspirat, probabil, şi de făţărnicia emanată de România9. Păi ce să spun: Ghinion!

4 comentarii la „Ionuţ Cristache, pentru care falsitatea-i o constantă, băşicat de un biet fake news”

  1. Un alt idiot util tipic, face propaganda pentru o cauza pe care nici macar nu o price.

  2. Pot intelege ca idiotul util a fost pus acolo de Dragnea, numai ca de mai bine de un an Dragnea e la puscarie, PSD nu mai conduce direct, dar idiotul util este tot la TVR, platit regeste din banii nostri. De ce?

  3. Mîrşăvia lui cristache cu medicamentul pentru inimă este o mare minciună.Am încercat să comand acel medicament ,la capătul firului mi-a răspuns o persoană care vorbea stricat Româneşte şi încerca să mă convingă să cumpăr medicamentul cu 560 de lei.Mi-am dat seama că este o excrocherie că de la acelaşi număr de telefon am cumpărat un lrodus de 159 de lei pentru ciupercă de unghii care a fost apă de ploaie.E o ruşine că televiziunea publică dă voie acestui individ să facă reclamă la produse contrafăcute !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.