Dana Budeanu varsă lături coronasceptice la postul Varanului. În compensaţie, Antena3 primeşte bani pentru campania de informare legată de COVID

Aproape 15 milioane de lei (cam trei milioane de euro) a dat Guvernul Orban trustului media controlat de Dan Voiculescu pentru campania de informare legată de noul coronavirus, dar oamenii Varanului vor să arate că sunt suveranişti şi dezinformează când vrea muşchiul lor. Aşa că Dana Budeanu este invitată foarte des la Antena3 să verse lături peste toate acţiunile care duc la stoparea virusului.

De pildă, aseară, Mihai Gâdea i-a oferit un spaţiu extrem de generos inflenţărei invectivă doar pentru ca ea să debiteze teorii cornasceptice de o prostie rară. Chiar dacă nu are nici un fel de pregătire medicală, Dana Budeanu declamă inepţii conspiraţioniste cu nemiluita, de genul: virusul ăsta n-ar fi decât o vrăjeală inventată ca s-o ţină închisă în casă. Asta în timp ce numărul infectărilor creşte iar medici români de renume, care s-au bătut la propriu cu pandemia, spun că e din ce în ce mai greu să facă faţă cazurilor severe de COVID.

Europa se confruntă cu un nou val al pandemiei de coronavirus. Acest lucru se vede şi în România, unde este așteaptă chiar o creştere a numărului de cazuri, dar  Budeanu le spune telespectatorilor Antenei3 să nu se lase manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care, vezi Doamne, atacă tinerii. Mai trebuie spus că, în timp ce Budeanu îşi etala inteligenţa nedezvoltată, Gâdea o privea senin, sorbind fiecare tâmpenie ieşită din gura invitatei.

Atunci când nu postează pe pagiana de Facebook fotografii în poziţia ciuci ori nu scrie texte după modelul: un imbecil aruncă în aer o perlă, iar ceilalţi sar să o prindă, Dana Budeanu merge la televiziunea lui Voiculescu ca să afirme că noul coronavirus e o minciună. Fără cea mai maică dovadă, fie ea şi una scremută. Ridicol însă e altceva: Budeanu, atât de avidă să apară pe sticlă, nici măcar nu realizează că Mihai Gâdea o foloseşte pe post de mazetă.

În rest aştept cu interes să aflu ce sume colosale a mai investit actualul guvern la Antena3 pentru campania de informare legată de noul coronavirus, ca să spun: Bravos, premierule, halal să ne fie!

4 comentarii la „Dana Budeanu varsă lături coronasceptice la postul Varanului. În compensaţie, Antena3 primeşte bani pentru campania de informare legată de COVID”

  1. Hotnews, februarie 2020: ‘Dana Budeanu este unchiul meu care se îmbată și plânge comunismul, apoi înjură clasa politică. E, totodată, o verișoară îndepărtată a mamei care vorbește despre cum bărbații sunt prea feminini. Dana Budeanu este ceea ce au fost la timpul lor Vadim, Becali sau chiar Monica Tatoiu’.

    De anul trecut lucurile s-au mai agravat. Deja semidocta s-a suit in copac si grohaie ca o privighetoare.

  2. Cand vorbeste Budeanu, aceasta somitate a nulitatilor, pana si marxismul simte durere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.