Dăncilă, aluzia şi abisul: Fără Olguţa Vasilescu în Guvern, Europa e praf şi pulbere

Supărată din cauza refuzului preşedintelui Iohannis de semna nominalizările pentru cele două posturi de ministru, premierul Viorica Dăncilă ne arată  că ridicolul nu are anotimp.

Dăncilă, convinsă că se află în fruntea UE, susţine că Iohannis nu pare a înţelege faptul că decizia lui de a refuza demnitarii propuşi de ea are efect negativ asupra unor mari dosare europene şi – atenţie! – afectează viaţa a peste  peste 500 de milioane de cetăţeni ai UE. Abisală aluzie! Chiar mă întreb dacă nu cumva, fără Olguţa Vasilescu la Dezvoltare, Europa e praf şi pulbere, iar cetăţenii ei, pe culmile disperării.

Eu cred că această împotrivire, să fiu elegantă, a preşedintelui, de a face cele două nominalizări nu are doar un impact naţional, are un impact european. (…) Preşedintele trebuie să înţeleagă că deciziile şi modul în care sunt gestionate aceste dosare influenţează viaţa peste 500 de milioane de cetăţeni, a spus Viorica Dăncilă, cu seninătate, arătând, din nou, că absurdul este o formă de ratare a sublimului, care are drept primă consecinţă căderea în ridicol.

Iohannis a anunţat deja că va respinge, pentru a treia ora, propunerile de miniştri venite de la Palatul Victoria: Lia Olguţa Vasilescu – Dezvoltare Regională; Mircea Drăghici – Transporturi.

Un comentariu la „Dăncilă, aluzia şi abisul: Fără Olguţa Vasilescu în Guvern, Europa e praf şi pulbere”

  1. Ieșită prin extracție din „meandrele concretului”/Pierdută prin abstracție în negura momentului/Dăncilă nu vorbește, ci recită/Căci fiecare frază e de Vâlcov ticluită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.