Daniel Dragomir, bufonul care rămâne o somitate în ridiculitate, dă sfaturi de viaţă PSD

După căderea Guvenului Dăncilă, Daniel Dragomir, fost ofiţer al SRI, protagonist al scandalului Black Cube şi semnatarul unui fel de manifest Roexist, care, în opinai lui, ar trebui să fie primul pas pentru ieşirea România din UE, se pune la dispoziţia PSD cu indicaţii preţioase, dar dure.

Daca de la PSD vine oricine in sala Parlamentului sa voteze noul guvern, sa fie exclus pe loc (decizie care ar fi trebuit luata deja ieri in CExN), scria Dragomir pe pagina sa de Facebook, ca să ne demonstreze, din nou, că rămâne o somitate în ridiculitate.

De altfel, e ştiut faptul că acest James Bond de Obor a arătat, chiar la debutul său în poltichie, cum dintr-un fost ofiţer agitat şi hăbăuc poate ieşi un bufon de cea mai bună calitate.

Acum, după caderea Guvernului Dăncilă, Dragomir (care promovează o găunoasă retorică suvernistă, apropiată de cea a PSD sub conducerea lui Dragnea) se crede îndreptăţit să le arate pesediştilor cărarea luminoasă. E paradoxal, de vreme ce ştie foarte bine că intrarea lui Dragnea la închisoare a schimbat macazul, dar şi că PSD încearcă să capete din nou ştaif de partid ataşat valorilor UE.

Aşadar, cunoscând exact cum stau lucrurile, să dai indicaţii preţioase cuiva care nici măcar nu mai vrea să audă de tine, în pofida serviciile pe care i le-ai făcut, doar ca să te bagi în seamă, te ridică instantaneu la rang de somitate în ridiculitate. Adevărat, nu-i tocmai uşor să atingi respectiva performanţă, dar, după cum vedeţi, se poate.

Un comentariu la „Daniel Dragomir, bufonul care rămâne o somitate în ridiculitate, dă sfaturi de viaţă PSD”

  1. Grasunelul asta face parte din serviciul de spionaj al oamenilor neinarmati pentru viata care vor sa influenteze viata altora cu sfaturi tembele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.