Campania începe cu sudălmi: Olguţa Vasilescu sugerează că Dan Barna ar fi prost ca gardul

Prezentă la relansarea campaniei elctorale a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu a lansat sudălmi la adresa adversarilor politici.

Primul pe lista Olguţei Vasilescu a fost Victor Ponta, catalogat de ea drept un trădător din cauza căruia ar fi căzut Guvernul PSD. Apoi, a venit rândul lui Dan Barna, contracandidatul Vioricăi Dăncilă.

… Am pierdut guvernarea din cauza unui trădător: Victor Ponta, striga Olguţa Vasilescu, iar sala a începe să-l huiduie pe Ponta. Aşa merită, a continuat ea. Apoi a zis: Ponta a spus că a primit mesaje de la colegi din PSD după moţiune. Eu zic să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre. Dan Barna, un bărbat înalt ca bradul şi mai era ceva cu gardul, dar nu-mi mai amintesc ce.

Proverbul pe care l-a sugerat Vasilescu celor din sală este: Înalt ca bradul, prost ca gardul!

Olguţa Vasilescu şi Victor Ponta, pe vremea în care el nu era „trădător”, ci idol

Aşadar, ascultând ce spune Olguţa Vasilescu, anticipez o campanie electorală sub spectrul vulgarităţii, întreţinută, fireşte, cu multe înjurături.

2 comentarii la „Campania începe cu sudălmi: Olguţa Vasilescu sugerează că Dan Barna ar fi prost ca gardul”

  1. Aceast țața tare in clanță si la propriu si la figurat a fost trimisa de mentorul ei politic Vadim pe centura politicii.”Clanța”o mentine in politica ca in rest a demonstrat un IQ limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.