De la aiurările madamei Şoşoacă ne întoarcem la abjecţiile lui Vadim Tudor sau vadimişti şi vadimiste din toate ţările, uniţi-vă

După ce de mai bine de un an am fost permanent şoşocaţi din cauza delirului madamei Şoşoacă, o rupem iar în fericire. Aşadar, aflu că, de la primăvară, o să avem parte de o nouă doctrină – una vadimistă, pentru că, iată, Partidul Vadimist, la temelia căruia ar sta toxica moștenire politică a lui Corneliu Vadim Tudor, e pe ţeavă.

Vadim Tudor reloaded, adicătelea ideologia care va să vină n-ar fi doar un curent politic, ci un standard spre care românii ar trebui să tindă, ba chiar un mod de a fi. Te doare mintea! Pentru cine nu ştie ori poate că a mai uitat, şcoala de gândire pe care a promovat-o Vadim Tudor de la începutul anilor ’90 până în 2015, sub perdeaua de fum a pamfletului, se baza pe hai sictir şi abjecţia fără frontiere. Douăzeci şi cinci de ani, invectivele şi insultele la adresa oricui n-a fost de acord cu autointitulatul Tribun, ca şi incitările la violenţă, au curs gârlă din gura lui Vadim Tudor, după toane şi interese – dar la adăpostul imunităţii parlamentare. De accentele xenofobe şi discursurile antisemite ale poetului care-i ridica imnuri fierbinţi lui Ceauşescu nici nu mai vorbesc, sunt de notorietate.

Deocamdată ştim că iniţiatoarea mişcării vadimiste este Lidia Tudor, una dintre fetele lui Vadim Tudor, ca şi faptul că propaganda rusă, prin vocea agenţiei Sputnik, ridică în slăvi ipotetica apariţie a noului partid.

În rest, bănuiesc că trebuie să pricepem din prima că Moscova o girează pe duduia Tudor, care nu pare decât o fantoşă în toată această tărăşenie, soră cu utopia.

Citeşte şi:

4 comentarii la „De la aiurările madamei Şoşoacă ne întoarcem la abjecţiile lui Vadim Tudor sau vadimişti şi vadimiste din toate ţările, uniţi-vă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.