Sancţionat de CNA, Victor Ciutacu se smiorcăie la RTV. Apoi, o dă lamentabil în mania grandorii

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) tocmai a amendat emisiunea lui Victor Ciutacu de la RTV, cu 60.000 de lei (în jur de 12.000 de euro), aşa că teleastul atomic a început să se smiorcăie la tv. Apoi, a dat-o jalnic în mania grandorii.

În timp ce-ţi trăgea nasul în direct, în marele său respect pentru telespectatori, Ciutacu a făcut remarci sexiste la adresa membrelor CNA şi a spus că i se rupe grandios fiindcă emisiunea sa a fost amendată.

Bine ar fi ca şi în continuare CNA-ului să nu i se rupă (grandios ori ba) de Ciutacu şi să sancţioneze la rigoare dezinformarea, manipularea, ca şi mirosul pestilenţial care emană din emisiunile teleastului de două parale de la RTV.

În rest, mai sper ca CNA să le reamintească cât mai multor moderatori de la televiziunile de ştiri, prin toate mijloacele pe care le are la dispoziţie, că emisiunile lor nu trebuie să mai aibă nicio legătură cu ficţiunea.

Mai jos, o mostră de mitocănie şi mania grandorii marca Ciutacu, după amenda de 60.000 de lei. Atenţie la muntele 0.57 şi 1.05 – nasul se trage vârtos şi zgomotos pentru a le arăta celor care-l urmăresc cât de mult îi apreciază.

Citeşte şi:

5 comentarii la „Sancţionat de CNA, Victor Ciutacu se smiorcăie la RTV. Apoi, o dă lamentabil în mania grandorii”

  1. Ciutacu, omul flegma/// nerusinarea manifestata zi de zi la tv este o afectiune grava pentru care nu exista nici un tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.