De securitatea presei se ocupă mai nou armata

Da, cum aţi auzit, Armata Română. Aceeaşi armată de viteji, care a tras în propriul ei popor la Revoluţia din decembrie 1989. Armată care şi-a ascuns criminalii în spatele celor mai penibile minciuni, inventând mitul teroriştilor. Care au fost libieni, palestinieni, irakieni şi iranieni.

Alte crime de la revoluţie au fost puse pe seama incursioniştilor din trupele speciale ale Armatei Roşii, SPETZNAZ, aparţinând GRU, spionajul militar rusesc. Să simplificăm: criminalii de la revoluţie aparţin în cea mai mare parte Batalionului 404 cercetare-diversiune de la Buzău, din cadrul Direcţiei de Informaţii a Armatei (DIA) de pe lângă M.St.M. Până la 21 decembrie 1989, ei au avut misiuni de “luptă” la Timişoara. Au fost două plutoane de cercetare-diversiune codificate “Tâmplarii”.

Diversioniştii de la Buzău reapar în Bucureşti, după fuga lui Ceauşescu. Misiunea lor de luptă este diferită: sprijinirea FSN şi a părţii de armată conduse de generalul V.A. Stănculescu, împotriva rebelilor militari conduşi de generalul Ştefan Guşă, rămas în clădirea CC al PCR. Recent, cotidianul “Adevărul” a reuşit să stabilească identitatea câtorva incursionişti sovietici, împuşcaţi pe teritoriul României în timpul Revoluţiei. Au fost simpli bişniţari, care mergeau sau veneau din direcţia Iugoslaviei.

Astăzi, Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) este structura specializată a MApN care răspunde de obţinerea, prelucrarea, verificarea, stocarea şi valorificarea informaţiilor şi a datelor referitoare la factorii de risc şi de ameninţare, externi şi interni, militari şi nonmilitari, care pot afecta siguranţa naţională. Presa poate fi un factor de risc nonmilitar, care dacă investighează trecutul corupt şi faptele reprobabile ale unor generali din componenţa MApN, poate afecta în concepţia DGIA, siguranţa naţională. Deşi, conform Legii siguranţei naţionale de interceptarea telefoanelor se ocupă doar SRI, în acest moment, au capacităţi de interceptare atât SIE, cât şi DGIA sau DGIPI. DGIA are o listă neagră cu clienţi din mass-media care îi încurcă afacerile, monitorizaţi de agenţi DGIA. Corupţii armatei se simt ameninţaţi de ziarişti şi au pus tunurile pe ei. Este un război idiot şi ilegal, în care o forţă integrată în NATO, cheltuie resurse umane şi financiare fără nici o finalitate.

2 comentarii la „De securitatea presei se ocupă mai nou armata”

  1. De securitatea presei? Securitatea presei? Asumand ca nu suntem toti inculti sau analfabeti, totusi, ii ataca cineva? Ce Dumnezeu inseamna securitatea presei?

  2. @

    domnule, era o figura de stil. E vorba despre faptul ca DGIA
    s-a transformat in noua politie politica, in noua securitate scapata de sub orice control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.