Teodor Meleşcanu + Dinu Patriciu = Peter Imre

Ca într-o păcăleală, de 1 aprilie, Peter Imre a fost numit directorul general al trustului Adevărul Holding, al omului de afaceri Dinu Patriciu. Calitatea lui Peter Imre este de ginere al senatorului PNL Teodor Meleşcanu.

Senatorul este prieten bun cu Dinu Patriciu, fiind perceput drept unul dintre oamenii lui de bază din PNL. Meleşcanu a fost angajat ca administrator al uneia dintre firmele holdingului Rompetrol al lui Patriciu. În 2008, Peter Imre a devenit Director Corporate Affairs Phillip Morris pentru România şi Bulgaria. Peste un an era eliberat din funcţie. Când “Finnciarul” a lăsat de înţeles că a fost dat afară, Imre a catalogat informaţia drept “o mare greşeală”, adăugând că s-a retras din activitate din motive personale.

În anul 2000, Peter Imre a fost ales membru al Clubului Român de Presă, din motive la fel de enigmatice, cum este întreaga biografie a acestui personaj, care nefiind nici om de afaceri, nici jurnalist, nici posesor al unor studii deosebite, s-a plimbat prin funcţii de decizie una mai importantă ca cealaltă. Ultima, se datorează după cum spuneam, deosebitei calităţi de ginere al senatorului liberal, Peter Imre fiind căsătorit cu Marina, fiica lui Viorel Meleşcanu. Nunta lui Peter Imre cu Marina Meleşcanu s-a oficiat pe 9 septembrie 2006, la biserica calvină din strada Luterană, 13 şi a fost onorată de prezenţa lui Dinu Patriciu, care a venit la ceremonia religioasă într-un Bentley crem.

2 comentarii la „Teodor Meleşcanu + Dinu Patriciu = Peter Imre”

  1. Poate ca mult mai importante decat studiile sunt gradul si functia lui Peter IMRE. Studiile in Romania (chiar si cele mai temeinice) nu fac nici cat o ceapa degerata…”Gradul” si „functia” in schimb…sunt „master key”-ul unui sistem securisoid prin definitie!
    NO COMMENT!

  2. neplacut, neinstruit, intepat, slugarnic.
    pacat ca nu pot sa-mi trec si eu calitatile astea in cv ca poate ma angaja patriciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.