Delir bombastic: Propaganda rusă o ridică-n slăvi pe Şoşoacă, aşezând-o lângă Marine Le Pen, admiratoarea lui Putin

Culmea propagandei. După ce Ambasada Rusiei la Bucureşti l-a tras de urechi (adevărat, soft) pe George Simion, liderul cel mai cunoscut al AUR, fiindcă a lansat un atac la adresa Moscovei, propaganda rusă în România o ridică în slăvi pe Diana Iovanovici-Șoșoacă, cea care de o bună bucată de vreme a coborât discursul politic la nivel de vătăşel de mahala.  

În timp ce Simion e catalogat de Serviciul de Presă al Ambasadei Rusiei drept un ignorant într-ale politichiei, lovit de o obsesie patologică de a falsifica istoria relațiilor ruso-române, Şoşoacă, tot lider AUR, ar fi, conform Sputnik, agenţie de presă a guvernului rus, o abilă politiciană. Ca să vezi răsucire. Ambasada consideră că Simion habar n-are ce-i cultura politică, dar Sputnik susţine admirativ că Şoşoacă face declaraţii în stil mare, precum Matteo Salvini liderul unui partid de extremă dreapta din Italia ori Marine Le Pen, lidera extremei drepte franceze, motiv pentru care partidele din România s-ar cutremura.

S-o numeşti pe camarada Şoşoacă abil politician este chiar o absurditate. Am spus absurditate, nu prostie, ca să mă exprim elegant. Ea arată doar ca o activistă dintr-o şuşanea, care, atunci când nu poate schimba opinia interlocutorului, trece direct la vorbe de ocară.

Deocamdată, doar consemnez că Sputnik a început să se plieze pe AUR, titrând bombastic: Diana Șoșoacă (AUR) – declarația care aruncă în aer politica (articol nesemnat – n.m.)

În realitate, madama nu aruncă nimic în aer, ci doar continuă să se detoneze politic cu un etuziast avânt revoluţionar, pas cu pas, chiar şi după terminarea campaniei electorale.

3 comentarii la „Delir bombastic: Propaganda rusă o ridică-n slăvi pe Şoşoacă, aşezând-o lângă Marine Le Pen, admiratoarea lui Putin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.