Un medic militar se ridică împotriva conspiraţioniştilor semidocţi care sparg seminţe negaţioniste pe marginea pandemiei

În timp ce coronasceptica Dana Budeanu, cea care a rupt pe genunchi campania electorală a Gabrielei Firea, scria, în inconştienţa ei, pe Facebook: Daţi măştile jos de pe bătrâni, mă, nenorociţilor!, medicul militar Costin Duțu a postat, tot pe Facebook, un mesaj extrem de dur la adresa coronascepticilor. Este vorba despre conspiraţioniştii siniştri care s-au așezat semidoct, pe marginea pandemiei, spărgând semințe negaționiste.

Am nominalizat-o pe Budeanu pentru că face parte din categoria bittmanilor la care se referă medicul şi, de luni de zile, ea perorează despre pandemie într-un stil care arată că prostia pârjoleşte. Am spus pârjoleşte fiindcă-i o golănie dezastruoasă să îndemni ca bătrânilor, cei mai vulnerabili în faţa coronavirusului, să li se dea jos masca.

…Surdele voastre urechi stau în fanatice perne și se deschid doar la bitmani și alți conspiraționisti siniștri (…) Câtă empatie e într-o gloată care din motive „spirituale” își dă coate si se calcă în picioare strigând „JOS MEDICII” pentru că, blasfemie!!! trebuie să poarte mască?
Le cereți competență. Câtă competență e în postările voastre care neagă virusul pe motiv că nu se vede și nu se pipăie? Ați incercat la fel și cu curentul electric? Internetul, ca și istoria, justifică orice. Dar aveți grijă, istoria își plătește greșelile.
Le cereti medicilor ceea ce nu aveți.
V-ați așezat semidoct, pe marginea pandemiei, spărgând semințe negaționiste peste capetele anestezistilor, infecționistilor și urgentiștilor trecuți de mult de pragul unui burn-out. Trăgeati pseudosavant din țigară pe lângă tuburile prea puține cu oxigen și umpleați terapiile prin minciunile voastre
Le-ați urlat în martie să lase teama și să fie naibii eroi să salveze lumea, că de aia sunt plătiți.
I-ați acuzat în aprilie că nu se îmbracă în combinezoane pentru că nu au buzunare pentru șpagă.
I-ați vorbit în mai că iau bani de la UE (!) ca să declare falși pacienți covid.
I-ați batjocorit toată vara de pe marginea piscinelor de fițe că stau prin spitale covid pe unde suflă vântul deși se topeau de căldură în combinezoane (…)
Dar nu patul vă tratează, hăhăitorilor, ci lașii ăștia în alb care fug de responsabilitate direct în flăcări.
N-a mers cu burn out la medici? Burn in
, scrie chirurgul Costin Duţu pe pagina de Facebook a Spitalului Militar Carol Davila, acolo unde şi profesează. Mesajul pentru semidocţi a fost postat de chirurg şi pe pagina sa de Facebook cu ceva vreme în urmă.

3 comentarii la „Un medic militar se ridică împotriva conspiraţioniştilor semidocţi care sparg seminţe negaţioniste pe marginea pandemiei”

  1. Conjuratia imbecililor ne va chinui mereu cu imbecilitatea ridicata la rang de valoare, indiferent ce spun profesionistii si mintile luminatate, ei (stie) intotdeauna mai bine si nu au niciodata dumbii.

  2. Inteligența este relativa, dar prostia este absoluta, ca la Olivia Steer, Catarma, Sosoaca, Budeanu, Monica Pop si toata pleiada de tembeli cara ii inconjoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.