Delir. În timp ce Dincă relata cum a ucis-o pe Alexandra, Cumpănaşu îndemna oamenii să-i cânte: La mulţi ani!

O poveste stranie, ca să mă exprim elegant. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceşanu, pe care Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o în casa sa din Caracal, a organizat un miting, numit de protest.

Au participat vreo 50 de oameni, însă manifestaţia, care a avut loc în faţa MAI, a părut, mai degrabă, una de susţinerea a lui Cumpănaşu, candidat la preşedinţie.

„Protestul”, organizat de Cumpănaşu, chiar în ziua în care Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani, a avut parte şi de un moment bizar – unchiul a cerut participanţilor să-i cânte Alexandrei: La mulți ani!, pentru că, zicea el, ea ar fi în viaţă. Numai că, tocmai în timpul în care manifestanţii cântau: La mulţi ani!, Gheorghe Dincă explica anchetatorilor, cu amănunte, cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.

La Cumănaşu, deja se ştie, distanţa dintre el şi ceea ce vrea să pară a fi este una astronomică, motiv pentru încadrez urarea din faţa MAI drept ipocrizie mercantilă.

Ieri, Cumpănaşu scria pe pagina sa de Facebook: LA MULTI ANI ALEXANDRA!
Ne vedem la ora 18:00 in fata MAI cu mic cu mare pt a ne apara DREPTUL LA VIATA si pentru a-i spune Alexandrei La Multi Ani. Nu strica sa aducem si o floare pt ca asa cum s-a descris chiar ea la 112 este o DOMNISOARA. Astazi implineste 16 ani! Dupa 8 saptamani nimeni nu stie unde este si autoritatile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pt Alexandra, pt procurorii care ancheteaza sau politisti ii asteptam in Piata Revolutiei!

Însă azi, tot pe pagina sa de Facebook al lui Cumpănaşu, apare un mesaj ceva mai prudent: De ziua Alexandrei…am crezut ca o sa cada Cerul pe mine! Nu stiam ce sa-i spun…LA MULTI ANI, sau DUMNEZEU sa o ierte! Nu pot accepta asa ceva!

Să-şi fi dat sema de ridicolul grotesc la care s-a expus la mitingul „de protest”? Sincer nu cred, dar, deocamdată, îi acord circumstanţele de rigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.