Miron Mitrea ar conduce campania Vioricăi Dăncilă. Atunci când a ieşit din puşcărie, spunea că i-a ajuns politica, dar iată că s-a răzgândit

Echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă s-a îmbogăţit cu Miron Mitrea. După ce a ieşit din închisoare, în 2016, el a spus că i-a ajuns politica.

Miron Mitrea, fost ministru PSD al Transporturilor, a stat un an şi patru luni după gratii în secţia exterioară a Penitenciarului Poarta Alba, de unde a ieşit în 2016. A fost condamnat (13 februarie 2015) la doi ani de închisoare pentru luare de mită şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Iată încă că, după trei ani, Mitrea suţine, senin, că s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă și că i-ar fi dat sfaturi legate de campania pentru prezidenţiale. Ne știm de 20 de ani, am o experiență semnificativă și nu pot să refuz când colegii îmi cer sfatul, a declarat el confom G4Media.

În perioada 2001-2002, Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de peste 900.000 lei în schimbul numirii acesteia în funcţia de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Atunci când a fost eliberat, el a declarat: Nu e o plăcere să faci puşcărie, dar nici să spui că e foarte greu. E o chestie de cap. Depinde cum te adaptezi. Dacă vrei să fie foarte greu, e foarte greu. Şi în viaţă sunt nişte reguli pe care trebuie să le respecţi. Dacă vrei le respecţi, dacă nu ajungi la puşcărie. Eu sunt un exemplu bun, nu? Voi vedea ce fac. În orice caz, nu politică. Mi-a ajuns politica. 26 de ani au ajuns. Nici nu s-a terminat grozav, nu?

2 comentarii la „Miron Mitrea ar conduce campania Vioricăi Dăncilă. Atunci când a ieşit din puşcărie, spunea că i-a ajuns politica, dar iată că s-a răzgândit”

  1. Vor sa fie ce au fost si mai mult decat atat. PCR actualizat … pile cunostinte relatii. Numai ca in prezent e obligatriu si un curs de reciclare la penintenciar, acolo se ia diploma de academician in poltica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.