Deputat PSD, mândru că înjură UE, a distribuit textul actorului Florin Zamfirescu: Dragă Uniune Europeana, ești o c…. satanistă

Nu doar liderii PSD/ALDE vor să ne scoată din UE cât mai repede. Şi parlamentarii din teritoriu ai puterii pun umărul. Ultimul pe listă, Vasile Cîtea, deputat PSD de Iaşi, mândru foc după ce a adoptat sloganul actorului Florin Zamfirescu: “Dragă Uniune Europeana, ești o c…ă satanistă”.

Cîtea (foto mai jos) a distribuit pe pagina Facebook un text al actorului Florin Zamfirescu, intitulat „Dragă Uniune Europeană, ești o c…ă satanistă”, publicat de portalul ortodoxieinfo.ro, care l-a reprodus de pe pagina de Facebook a lui Zamfirescu.

„Este opinia unui om, iar eu o agreez”, a spus deputatul PSD, citat de HotNews.

Păi dacă o agrează, cum spunea, de ce a şters postarea?

„Are dreptate. Sunt lucruri care ar trebui respectate de Comisia Europeană”, mai susţinea deputatul Cîtea, legat de textul actorului.

Vasile Cîtea este cunoscut pentru postările anti-UE din surse obscure, transmite pulsuliesean.ro.

El este la primul mandat de deputat din partea PSD Iași – secretar al grupului PSD din Camera Deputaților, vicepreședinte al comisiei pentru tehnologia informației și membru al comisiei pentru învățământ. Totodată, Cîtea președinte al Federației Române de Box și un oficial al federației internaționale, AIBA.

Mai jos, un fragmnet din textul,  de acum aproximativ 7 luni, de pe pagiana de Facebook a lui Florin Zamfirescu, care, la un moment dat, era purtător de cuvânt al Partidului Romania Mare. Atunci când a scris textul, actorul dorea să intre într-o polemică şi îl indica drept partener de dispută pe Andrei Pleşu, care nu ştiu să-i fi răspuns.

 

Draga Uniune Europeana.

Trebuie sa-ti marturisesc ceva important.
Acum mai bine de zece ani am dorit sa ma cuplez cu tine.

…Fiindca veneam la tine, cea bogata, poate ca am fi acceptat…
Dar, mai Uniune Europeana, am observat apoi ca esti o curva perversa, ca vrei sa dereglezi mintile oamenilor, ca nu ai nimic sfant..., scria Zamfirescu, în aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.