Deputatul Boldea, asasinul, proxenetul şi traficantul de droguri

În sfârşit, deputatul Mihail Boldea s-a adresat vajnicilor noştri judecători. Pe un ton patetic, el le-a cerut să nu-l trimită într-o celulă de patru metri pătraţi.

„Vă spun sincer – zicea cel care tocmai ajuns la safari şi-a dat seama că el este vânatul – nu am cunoscut caracterul excepţional al măsurii arestării decât când am fost dus într-o boxă de trei metri pătraţi. Vă jur, nu am încercat să mă sustrag actelor de urmărire penală şi declarat cu toată răspunderea că ştiam toate procedurile privind acest demers. De la avizul care trebuie cerut la Camera Deputaţilor şi până la aducerea mea în faţa instanţei. Eu am zis că vreau să vin şi dacă vroiam puteam să nu mă întorc. Care este culpa mea? Nu am spus niciodată nimănui să nu declare nimic şi ca avocat le-am dat un sfat juridic, şi anume acela de a se prevala la dreptul de tăcere. În acest dosar sunt judecaţi prietenii şi clienţii mei. Vă implor! Nu mă terminaţi fizic, nu mă trimiteţi în arestul ăla. Stăm patru inşi într-o celulă de patru metri pătraţi. Eu, un asasin, un traficant de droguri şi un proxenet. Vă implor! Nu mă trimiteţi în boxa aia din nou. M-a făcut presa terci, aveam apă caldă o dată pe săptămână, nu sunt un criminal sau asasin”.

Sincer, nu doresc să lovesc un om aflat chiar şi momentan în dificultate, fie chiar şi unul fără scrupule. Şi nici nu-l judec pe Bodea că se plânge pentru că ar fi strivit, deşi, în deplină cunoştinţa de cauză, a lua forma unei nevertebrate. Spun doar că în discursul ţinut judecătorilor se disting germenii unei opere de trei parale în care va interpreta cu succes rolul victimei. Iar atunci când, în libertate, deputatul nostru va cere daune morale pentru emoţiile trăite şi nu numai  – vezi cazul Cătalin Voicu -, o să strig, în gura mare: „Lăsaţi cortina, farsa e jucată”.

Un comentariu la „Deputatul Boldea, asasinul, proxenetul şi traficantul de droguri”

 1. Domnule BERDELI, farsa de care vorbiti se intinde ca placinta pe foarte multi ani din istoria (ca o farsa in sine!) a Romaniei.

  N-ar fi nici prima nici ultima farsa pe care coana Justitia romana ar face-o in acesti 22 de ani post-decembristi. Sigur, asta nu o face mai putin farsa decat celelalte…Nu le mai amintesc, le cunoasteti foarte bine.

  Coana Justitia romana a facut din nou (pentru a cata oara???) caca in pantaloni. Miasmele acestui caca se imprastie peste tara si acopera mirosul primaverii.
  O primavara care va fi urmata de cele 2 cosmaruri ciclice – alegerile -.

  Revenind la aceasta nevertebrata care a ocupat un loc nemeritat in Parlamentul Romaniei…imi rezerv dreptul sa spun ca nevertebrata cu nume humanoid Boldea este exponentul ticalosiei cu diploma, al ipocriziei cu staif si al nemerniciei instituita cu putere de decizie.

  Corpul bolnav al societatii romanesti nu se va vimndeca NICIODATA daca:1) nu va starpi TOATE nevertebratele, in frunte cu Ion ILIESCU, Adrian NASTASE si toata celelalte nevertebrate cunoscute deja…si be) nu va descuraja prin TOATE MIJLOACELE LEGITIME proliferarea altor nevertebrate de calibrul acestui Mihail BOLDEA.

  Din pacate, asta nu se va intampla…
  Mi-e teama…ca nu se va intampla NICIODATA!

  Convingeti-ma ca gresesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.