Măruţă drege busuiocul după ce a fost pocnit în direct

Cătălin Măruţă şi-a furat-o, în direct, de la Liviu, soţul Israelei. Şi astfel s-a mai demonstrat încă o dată că lipsa inteligenţei – îndrăznesc să mă refer la amândoi protagoniştii – este suplinită întotdeauna de excesul impertinenţei. Mai ales că,  după emisiune, Măruţă a declarat că toată tărăşenia a fost doar o farsă de 1 aprilie. Cum azi suntem în 30 martie, mă îndoiesc profund. Ca să nu vă mai spun că abia duminică e 1 aprilie.

2 comentarii la „Măruţă drege busuiocul după ce a fost pocnit în direct”

 1. MARUTA, creier de maimuta…si-a furat-o pe buna dreptate de la un smenar alcoolic care in nici un caz nu ar avea ce cauta intr-o emisiune TV.

  Ceea ce s-a intamplat IN DIRECT este, in termeni juridici, o „culpa comuna”. MARUTA, zis si „creier de maimuta”, a insistat cu o impertinenta tipica marlanului. Iar acest Liviu a reactionat cu o violenta tipica smenarului.

  As spune, totusi, ca la capitolul impertinenta, MARUTA zis si „creier de maimuta” l-a depasit pe Liviu, care, in repetate randuri, l-a rugat sa inchida subiectul alcool.

  O problema pe cat de grava pe atat de delicata in Romania actuala, cum este alcoolismul, ramane o problema personala. Ea nu poate deveni, in nici un caz, subiect de circ TV. Ah, poate deveni si chiar este (sau ar trebui sa fie) o problema publica in masura in care Ministerul Sanatatii se straduieste s-o rezolve. Sau, ma rog, sa o atenueze ajutand alcoolici sa renunte la „lichidul lui Bachus”. Dar e de neinteles de ce o problema personala si extrem de delicata, alcoolismul, trebuie sa se transforme in „emisiune” TV, iar cel in cauza trebuie sa suporte impertinenta moderatorului in conditiile prezentei publicului in sala si a camerelor TV care transmit totul in direct! Asta…chiar e de neinteles…

  Poate ca pumnul luat in direct de MARUTA zis si „creier de maimuta” va fi invatatura de minte. Sau poate MARUTA e masochist…desi la ce fata a facut cand s-a ridicat Liviu de pe canapea…n-as spune…

  In orice caz, granita penibilului a fost depasita!
  Ce urmeaza?

 2. Emisiunile sale pentru coafeze si tinichigii sunt de toata jena. Ma si mir ca mai exista ziaristi care nu scriu laudativ despre el. Toata presa il ridica in slavi fara sa conteze ca este un semidoct notoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.