Deputatul Petru Călian nu crede că în România există prostituţie

S-a dus pe teren să verifice dacă există consum şi fete de consum. A purtat discuţii cu ele, le-a pipăit, a zis, nu cred, ele s-au dezbrăcat, a zis că are iluzii, ele i-au făcut masaj, el a zis că nu e el, că e altul.

Când DIICOT s-a băgat pe fir şi a documentat o reţea de trafic de carne vie şi prostituţie, cu care deputatul PD-L stabilise deja legaturi temeinice, Petru Călian a declarat ca un şcolar de clasa întâia care şi-a falsificat carnetul de note: “În calitatea de demnitar pe care am avut-o şi pe care o am şi acum, făceam un studiu de impact pentru o iniţiativă legislativă, care să reglementeze fenomenul prostituţiei, timp în care printr-o terţă persoană am cunoscut o tânără pe care o cheama Dania. Pe durata efectuării studiului am purtat mai multe discuţii cu aceasta, inclusiv telefonice, pe aceasta temă, pentru a mă convinge dacă acest fenomen există”. Nu ştim dacă s-a convins.

La cât de întârziat mintal pare, se poate ca deputatul să fi crezut că prostituţia este un fel de aerobic, în care la barul clubului “Nana” cu acces restricţionat din Cluj-Napoca, ţi se oferă “bombonele” adică ecstasy, în tip ce pe numita Natalia Strechi, nişte proxeneţi răi, care administrau clubul “Nana”, o obligau să se vândă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.